IniciHandbolL'Ampolla colpeja primer en la final de Segona Catalana davant el Gavà...

L’Ampolla colpeja primer en la final de Segona Catalana davant el Gavà B

Espectacular victòria de l’Handbol Ampolla per 22-24 al Pavelló Jaume March de Gavà, en el partit d’anada d’aquesta final entre els dos millors equips de Segona. Catalana, que van demostrar la seua condició.

Partit que començava molt favorable per al H.C. Ampolla, on l’encert amb els tirs exteriors i la bona defensa de tot l’equip feia que al minut 10, l’entrenador del Gavà demanes temps mort amb un 1 a 6 al marcador. I els hi va donar resultat, perquè a poc a poc van anar reduint diferències fins a ficar-se a 1 gol al minut 18 (9-10), per la qual cosa el tècnic visitant també va haver de demanar temps mort per trencar el parcial a favor del Gavà. I també ho va aconseguir, ja que els últims 10 minuts, vam aconseguir un parcial de 2 a 6, que feia que arribéssem al descans amb 5 gols amunt (11 a 16).

A la segona part, el Gavà va sorprendre traient una defensa 3-3 que va anul·lar a la primera línea rival, i les va costar molt atacar-la.

Al minut 20 l’Handbol Ampolla es posava per primera vegada per baix al marcador (22-21i els últims 10 minuts van estar d’infart, una gran defensa de tot l’equip, amb una Lluïsa Hierro espectacular baix els pals, on totes les jugadores es van deixar la pell a la pista, fent que aquest primer partit de la final es fiqués al seu per 22 a 24. Ara caldrà rematar la feina el pròxim diumenge al Pavelló de l’Ampolla. Menció especial per a les 11 jugadores que es van desplaçar a Gavà, a Lluïsa Hierro, que va ser peça clau els últims 10 minuts del partit, a Yaiza per ficar-se a l’equip a l’esquena tot i el marcatge que va rebre, per l’encert d’Andrea i Cristina, per la lluita d’Aina, Patri, Lidia, Oli i Emma, i per la paciència de Paula i Sandra, i sobretot pel gran partit de totes en defensa.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (22 gols i 17 parades) i Paula Mendoza a la porteria; Lidia Zaragoza (2), Andrea Haro (7), Yaiza Ferré (3), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (5), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (1), Emma Vicente (2), Patri Cao (2).