IniciHandbolL'Ampolla perd l'opció de puntuar en la darrera fase del partit

L’Ampolla perd l’opció de puntuar en la darrera fase del partit

L’Handbol Ampolla va disputar un bon partit a Montcada i Reixach, on el marcador no va reflectir el vist a la pista, ja que el partit, tot i anar sempre a remolc al marcador va estar molt igualat, amb una gran Judit Calbet, que li va tocar jugar a la porteria a causa de la baixa de les dos porteres.

El partit començava molt costa amunt, perquè fins al minut 7 l’Ampolla no va aconseguir el primer gol. A partir d’aquí, a poc a poc, van remuntar fins a situar-se a només un gol (9 a 8) al minut 22, i si no hagués estat per la portera local, amb el 50% d’aturades, haurien acabat la primera part per davant.

A la segona, va continuar la mateixa dinàmica, però unes quantes errades en atac va propiciar que, als últims 10 minuts, les vallesanes poguessen sortir al contraatac, agafant l’avantatge de 6 gols en el que es va arribar al final del partit.

CH LA SALLE MONTCADA, 34
HC AMPOLLA, 28

CH La Salle Montcada: Marta Vegas, Carolina Bravo, Mireia Heredia, Neus Pintor, Aida Pascual, Camila Belen Sepúlveda, Clàudia Ureña, Andrea Macho, Lucia Fuentes, Ainhoa Otero, Sara Salvatella, Noemi Martin, Andrea Navarro

HC Ampolla: Judit Calbet (15 parades) a la porteria; Maria Folgueras, Fani Caballé, Cristina Tortajada (7), Olimpia Colomines (1), Aina Zaragoza (3), Mireia Ferré (7), Andrea Garcia (5), Emma Vicente (2) i Patri Cao (3).

Àrbitre: Albert Caballero Recio, va excloure per part local a Carolina Bravo i Mireia Heredia, i a la visitant Mireia Ferré.

Podeu veure la classificació de la fase d’ascens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la setena jornada, clicant a la imatge inferior: