IniciHandbolL’Amposta-Lagrama supera al Granollers i s’assegura la permanència matemática

L’Amposta-Lagrama supera al Granollers i s’assegura la permanència matemática

L’Handbol Amposta després de superar al Granollers Atlètic amb una victòria molt treballada, s’assegura la permanència una temporada més a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení estatal, quan encara resten tres jornades per finalitzar la competició. Les jugadores vallesanes van vendre molt cara la derrota, esgotant les seues cada vegada opcions més escasses de salvació.

Li va costar entrar en joc a l’equip ampostí, en un inici de partit amb iniciativa visitant, i fins al minut 7 (7-6), sempre havia anat a remolc del seu rival. El joc es va mantenir bastant igualat, amb alternances en el marcador, inclosos alguns empats, fins al tram final, quan l’Amposta que perdia (11-12), amb tres gols consecutius, va poder marxar al descans amb avantatge (14-12).

A la segona part l’equip local va anar per davant amb una renda favorable que oscil·lava entre els 2 i 3 gols, fins al minut 14, quan coincidint amb l’exclusió de Turnes, les visitants van aprofitar per a situar un inquietant empat a 17.

El temps mort de Mateu Castellà va tenir el seu efecte positiu, i l’equip ampostí va reaccionar amb tres gols consecutius. Nou temps mort en aquesta ocasió per part de Javier López, per intentar trencar la dinàmica positiva ampostina. El tram final va resultar molt igualat, amb bona defensa ampostina, que en els últims 14 minuts, només va permetre al seu rival, superar en una ocasió a la portera Ailin López, per finalitzar amb la seua tercera victòria consecutiva, protagonitzant una excel·lent fase final de temporada.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 22 (13)
KH-7 BM GRANOLLERS ATLÈTIC, 18 (12)

CH Amposta Lagrama: Ailin López, Sara Alonso, Gemma Gálvez (6) Turnes (7), Maite Rodriguez (2), Pagá (3), Guerrero, Prado (3), Royo, Sáez, Viñas, Laia Hernandez (1).

KH-7 BM Granollers Atlètic: Anna Gómez, Marta Muñoz, Sau, Bruach (1), Grañana, Aguiar, Gavanach (1), Anna Sánchez (1), Alarcón (1), Estrada, Cobo (3), Martina López (4), Pascual (1), Manuela González (4), Moragues (2)

Àrbitres: Núria Martos Amaro i Lara Martinez Torroella. Van excloure a les locals, Gemma Gálvez, Turnes (2), i Maite Rodriguez, i a les visitants Gavanach, Martina López i Pascual.

Parcials: 2-3 (5′), 4-5 (10′), 7-6 (15′), 10-8 (20′), 11-11 (25′), 13-12 (descans), 15-13 (35′), 17-14 (40′), 17-16 (45′), 19-17 (50′), 20-17 (55′), 22-18 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, quan resten quatre jornades per al final de lliga, clicant a la imatge inferior: