IniciHandbolL'Amposta-Lagrama torna a fer-ho i es carrega al líder de Divisió d'Honor,...

L’Amposta-Lagrama torna a fer-ho i es carrega al líder de Divisió d’Honor, el Joventut Mataró

AMPOSTA // L’Handbol Amposta amb la millor versió del que porta disputat aquesta temporada, va superar per 29-23 a un dels millors equips del grup. El Joventut Mataró, un dels principals aspirants a lluitar per estar a la fase d’ascens, arribava amb la mateixa puntuació que el segon classificat, i durant gairebé tot el partit no va poder davant un conjunt local molt consistent i amb molta intensitat defensiva.

Va ser un partit dur i intents, com ho demostren les 10 exclusions i una desqualificant que van sancionar els àrbitres. Des de els primers moments, les jugadores del Maresme van tindre molts problemes per superar la bona defensa local, i el seu primer gol va arribar quan estaven a punt de complir-se els primers 10 minuts de joc.
També l’equip ampostí va tindre molts problemes en atac, i les defenses van predominar en aquesta primera fase sobre els respectius atacs. Amb 2-3 va arribar el temps mort de Mateu Castellà davant el col·lapse ofensiu del seu equip. Les visitants van portar la iniciativa, amb un Amposta sempre a remolc fins als últims cinc minuts, quan un parcial de 5-0, va permetre a les locals marxar al descans amb una bona renda de 4 gols (13-9).

A la segona part va continuar el bon joc de l’Amposta en clara línia ascendent, i les diferències es van incrementar fins a la màxima de 9 gols (28-19) al minut 55. Amb el partit sentenciat les visitants van aconseguir maquillar una mica el resultat però sense opció de treure res positiu.

Van jugar i marcar per part ampostina: Marta Gálvez i Lazaro; Vila (6), Sara Alonso (1), Zoe Turnes (3), Gemma Gálvez (7), Cristina Tortajada, Yélamo, Guerrero (3), Yaiza Ferre, De Uriarte (4), Sáez, Viñas (1), Mireia Ferré, Graciani (4).