IniciFutbol salaL'Amposta mereix puntuar davant el Màgic Sants que acaba sense portera (2-1)

L’Amposta mereix puntuar davant el Màgic Sants que acaba sense portera (2-1)

Una autèntica llàstima! Així va ser el desplaçament del FS Amposta a la pista del Màgic Sants que finalment s’imposava per un mínim 2 a 1, que manté a les ampostines com a cueres del grup de Divisió d’Honor de futbol sala femenina, sense haver puntuat encara.

Tot i això, l’adaptació a la categoria s’està notant cada cop més i durant la primera meitat van gaudir de les arribades més clares que no obstant no podien culminar. Això feia que el partit estigués obert i a les acaballes arran d’un servei de falta de les locals, l’àrbitre va decidir donar un gol fantasma quan la pilota no havia traspassat tota la línia i que va provocar les protestes de l’expedició ampostina, que quan faltaven dos minuts per al descans veien com el gol pujava al marcador amb la rematada de Júlia, amb el mínim desavantatge al marcador per al conjunt ebrenc. Tot i així la rèplica de les de la capital del Montsià els permetia generar en l’acció següent al gol que avançava a les locals al marcador, disposar d’una immillorable ocasió per a restablir la igualtat quan en un dos contra u amb la portera Helena, Laura i Mariona no van tenir la precisió necessària per a transformar-la i establir l’empat a un.

A la represa, les de Sergi Magriñà van seguir amb la mateixa dinàmica que als primers vint minuts i tenien opcions de puntuar, fins que a la sortida d’un córner l’errada de marcatge els va costar molt cara establint mitjançant Aida el 2-0 (27′). Amb dues petites errades de concentració li van pesar a l’Amposta amb excés per tenir opcions de treure quelcom positiu. Així i tot, ho van seguir intentant les jugadores ebrenques, disposant Lídia d’una rematada amb tota la porta per a ella que marxava per dalt del travesser. A partir d’aquí l’assetjament visitant va ser una constant tenint a peus de Mariona una gran ocasió que aturava la portera amb una gran intervenció i poc més tard una rematada de cap de Paula Curto que va tornar a salvar Helena ‘in extremis’ quan la pilota entrava a gol. Fins que quan faltaven sis minuts es podria una acció clau, amb la vermella directa per a la portera del Màgic Sants tallant una clara situació de gol davant Paula Curto que s’encarregava de fer el llençament de la falta que es traduïa en el gol que donava emoció al tram final. Les de Magriñà van collar a les barcelonines i gaudien de dues arribades més en les quals van perdonar. Quan faltava un minut, van arriscar amb la portera-jugadora i la precipitació li va passar factura tot i tenir una clara opció per rascar el primer punt de la temporada.

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor femenina de futbol sala clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

Cada cop van restant més oportunitats per a que s’acabi la primera volta del campionat i la primera victòria ja urgeix per a la moral de les jugadores de Sergi Magriñà que aquesta setmana rebran a casa a partir de les 15 hores del dissabte a un rival directe com el Vallirana, avantpenúltim classificat amb 7 punts. Un partit clau per a enganxar-se a les possibilitats d’optar a la permanència de les ampostines davant un conjunt que dels tres darrers compromisos ha aconseguit les dues victòries que ha sumat a la lliga.