IniciHandbolL'Amposta perd a Sabadell en un tram final amb moltes imprecisions

L’Amposta perd a Sabadell en un tram final amb moltes imprecisions

AMPOSTA // L’Amposta no va poder treure res positiu del seu desplaçament a Sabadell, on va caure derrotat per 29-24 davant l’OAR Gràcia, un dels seus rivals més directes en la lluita per la permanència.

Després d’un inici bastant dubitatiu, Mateu Castellà va demanar un temps mort amb 4-2 al marcador. A partir d’aquest moment l’equip ampostí va portar la iniciativa i a partir de l’empat a sis, va anar sempre per davant en el marcador, fins a arribar a la mitja part amb un esperançador 12-13 favorable.

Es va mantenir la igualtat en la segona meitat, i l’Amposta va manar en l’electrònic fins al minut 15 (19-20). Les locals es van aprofitar de la falta d’encert en els llançaments i algunes pèrdues de pilota del conjunt ampostí per aconseguir un parcial de 4-0 en el minut 19 que va intentar trencar Mateu Castellà amb un temps mort, i emplaçant al seu equip amb una defensa més arriscada i pressionant. La mesura tampoc va tenir efecte, l’Amposta va seguir bastant col·lapsat en atac i les jugadores vallesanes, van saber gestionar el seu avantatge per anotar-se una important victòria.

Aquest diumenge l’Amposta Lagrama, té un altre partit transcendental per a les seves aspiracions, en enfrontar-se a les 18:00 hores al pavelló de Pardinyes, a l’Associació Lleidatana, en partit que estava pendent corresponent a la vuitena jornada.

Per part del CH Amposta Lagrama han jugat: Marta Gálvez i Lazaro; Vila (1), Haro, Sara Alonso, Gemma Gálvez (9), Cristina Tortajada (6), Yélamo (1), Bertomeu, Pagà, Guerrero (2), Judit Tortajada (1), Gasca (3), Viñas, Graciani (1).