IniciPoliesportiuHoquei PatinsL'ampostí Xavi Costa perd la final de la Lliga Catalana amb el...

L’ampostí Xavi Costa perd la final de la Lliga Catalana amb el Freixenet

AMPOSTA // L’Olímpic de Vic va viure una final vibrant i molt atractiva de la Lliga Catalana Fritz Ravich, que va tindre com a protagonistes al FC Barcelona i el Noia Freixenet. El potent conjunt blaugrana va confirmar els pronòstics de favorit, aconseguint la victòria per 3-7, davant el lluitador conjunt d’Anoia, que va oposar molta resistència, més de la que indica el resultat final.

El partit va ser molt intens, disputat amb un ritme impropi de la pretemporada, i durant la igualtat va ser la nota predominant de la primera part que finalitzava amb empat a un gol.

Sortida fulgurant del Noia Freixenet, que en gairebé dos minuts ha situat un sorprenent 3-1 al marcador. Només va ser un miratge, el Barça, va reaccionar fent valdré una plantilla de molta qualitat i més rotacions, per capgirar el marcador en només 4 minuts. La resta de patit va ser de control i superioritat blaugrana.

En octaus de final el Noia Freixenet va superar al Vendrell, en una eliminatòria a doble partit on Xavi Costa va marcar dos gols. En la final a vuit disputada a Vic, van eliminar al Manlleu en la tanda de faltes directes després de finalitzar el partit amb empat i la prorroga amb empat a 3 gols. Costa va marcar dos gols.

En semifinals, van aconseguir la classificació a la final, després de guanyar per 3-2 a l’Igualada.