IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó confirma les aspiracions de lluitar per l'ascens superant amb solvència a...

L’Ascó confirma les aspiracions de lluitar per l’ascens superant amb solvència a la Rapitenca

ASCÓ // El duel entre els dos representants ebrencs a la Primera Catalana, ha finalitzat amb molts gols, i el clar triomf de l’Ascó per 6-2, en un partit molt diferent del de la primera volta a la Devesa, que finalitzava amb empat.

El duel ha començat trepidant i amb molts d’al·licients. Quan tan sols es portaven dos minuts disputats en la primera ocasió dels locals, Nico al segon pal remata al fons de la xarxa una entrada d’Adri. No es va fer esperar la resposta rapitenca i tan sols tres minuts després Valcàrcel va marcar a plaer el que representa el seu onzè gol, aprofitant una magnífica acció d’Eric. El porter local ha estat providencial per al seu equip al minut 11, neutralitzant un remat de Pachu, i al 30, ha arribat el segon de l’Ascó amb una jugada d’habilitat d’Adri, culminada amb un remat a la mitja volta d’Adri.

Sense temps per la reacció rapitenca, només tres minuts després, Ñoño ha marcat el tercer de forma espectacular amb un xut des del mig del camp, superant al porter José que estava avançat. Abans d’arribar al descans Manel Subirats ha comès una pena màxima transformada a l’estil Panenka per part de Marcel Messeguer, arribant-se al descans després d’un remat al pal d’Àlex Forés amb un contundent 4-1, possiblement un càstig excessiu per la Rapitenca, per premiar la gran efectivitat del conjunt de Germán Inglés.

Comença la segona part i al minut 54, Varcárcel desaprofita la millor ocasió del partit per haver-hi reduït diferències, en el llançament d’un penal de Verdejo sobre el davanter del conjunt rapitenc, que ha estat l’encarregat del llançament de la pena màxima, endevinant el porter local la seua trajectòria. Dos minuts després ha arribat un altre gol de l’Ascó amb un bon remat de Pol Benito des de l’esquerra. Va reduir distàncies al minut 65 Becerra amb un remat de cap, i al minut 78, l’àrbitre a instàncies d’un dels seus auxiliars, assenyala el punt fatídic en una entrada del porter José a Adri, que transforma Xavi Jaime amb el 6-2 definitiu.