IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó encadena dos victòries per primer cop a la lliga

L’Ascó encadena dos victòries per primer cop a la lliga

Semblava que quan se li posaven les coses més complicades a l’Ascó, després d’haver afrontat els partits davant els rivals directes on tan sols van poder sumar un empat davant el Cambrils Unió, les dos victòries que ha encadenat per primer cop aquesta temporada li donen aire i impuls, donant-li un coixí de quatre punts respecte al conjunt cambrilenc ara mateix (que dissabte va caure derrotat en el segon partit de Guillermo Camarero a la banqueta, per 0 gols a 1 davant el Martorell a casa), tenin en compte que és l’equip que marca les places de descens cap a segona catalana amb tan sols 10 punts.

Els de Jordi López van completar pràcticament el millor partit de tot l’any i van poder sumar el tercer partit de tota la lliga en la porteria a zero, fet que tan sols havia passat dos cops durant la temporada: davant el filial de l’Europa (0-0), a la setena jornada del campionat, i enfront el coer Molins de Rei (4-0). Els riberencs sortien molt concentrats des del primer minut i volien afiançar l’aver sortir del descens amb la victòria de la setmana passada al camp del Martorell (1-2). L’Ascó, que semblava que havia fet un reset després d’aquesta victòria, es mostrava molt segur en defensa i molt concentrat. Els de la Ribera d’Ebre van dur la iniciativa als primers compassos, fet que els permetia generar arribades a l’àrea visitant fins a que Roda aprofitava la sortida d’un córner per a perforar el marc visitant als dotze minuts de joc. Amb el gol, els asconencs creixien i seguien molt endollats durant tota la primera part, cercant amb assiduïtat la porteria rival per a buscar el segon gol que els donés certa tranquil·litat, però aquest no arribaria abans del descans.

De nou, en una acció d’estratègia, arribava el segon gol local que tallava de socarrel els intents visitants per a connectar-se al partit. En un servei de falta lateral als seixanta-un minuts de joc, Roda trobava una pilota morta dins la frontal després de penjar la pilota cap a l’interior de la frontal, i afusellava el segon gol local. Els riberencs, lluny d’aconformar-se, seguien insistint i apareixia la figura de Konu, als setanta-set minuts, per a finiquitar el duel i donar-li una victòria molt important per als de López, que s’acosten ara a quatre punts del quart per la cua, el Vilanova a falta de disputar el seu compromís d’aquesta jornada davant el Catllar, en un duel directe per la permanència.

FC ASCÓ, 3
AE EL PRAT ‘B’, 0

FC Ascó: Lluc, Roda, Sergio Cáliz, Arnau Cervelló, Ferran Meseguer, Nacho (Sidi, 69′), Boateng, Facu (Albert Roca, 89′), Arkoh (Jani Roca, 84′), Hamza (Konu, 57′), Eric Jerez.

AE el Prat ‘B’: Pablo, Tomàs, Castillo, Yusef, Parrilla (Galderic, 74′), Mallol, Pol, Aleix (Tomàs, 62′), Monfort (Luís, 69′), David (Ruben, 45′), Joel (Alejandro, 45′).

Àrbitre: Sergi Baño González, assistit per Daniel Galera Serrano i Víctor De la Iglesia Muñoz, del comitè tècnic arbitral del Vallés Occidental. Targetes per a Arkoh (37′) i Eric Jerez (81′) del FC Ascó i per a David (15′) i Aleix (62′) de l’AE Prat ‘B’.

Gols: 1-0, Roda (12’); 2-0, Roda (61’); 3-0, Konu (77’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dinovena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: