IniciFutbol1ª CatalanaL’Ascó se salva tot i caure golejats davant el líder

L’Ascó se salva tot i caure golejats davant el líder

Malgrat caure àmpliament derrotats pel líder i màxim candidat a l’ascens directe a tercera RFEF, el Reus Reddis (1-4) l’Ascó va poder assegurar-se la continuïtat a la categoria de cara a la temporarada vinent. Ho va fer després de conèixer la desfeta contundent del Cambrils Unió davant el fins llavors coer del grup, Molins de Rei (1-5) que fa que a falta de tres jornades per al final del campionat s’assegure la continuïtat a la categoria, en una temporada complicada.

L’inici de partit efectiu per part dels reusencs va condicionar el duel. Els de Jordi López rebien una gerra d’aigua freda als sis minuts, en una acció que van protestar la posició d’Oribe que es presentava totsol davant Lluc al que superava amb una vaselina precisa. No obstant això, la reacció de l’Ascó no es feia esperar amb un xut d’Arnau que treia la defensa sota pals i, tot seguit, Pol Benito entrava dins l’àrea i ampliava l’avantatge. Amb el resultat advers. Els verds van millorar amb el pas dels minuts amb aproximacions i una de molt clara de Sidi que superava el porter del Reus, però no trobava porteria.

La represa començava amb un Ascó volent retallar distàncies però era de nou Pol Benito qui trencava la reacció local, en una acció d’estratègia a la sortida d’una falta al quart de joc, i feia un gol que ja dictava sentència. Amb el 0 a 3, els verds veien com se’ls anul·lava un gol amb un fora de joc més que dubtós de Hamza i, al 75’, Sergi Moreno aprofitava una pilota en profunditat per posar el 0 a 4.

Finalment, Jani aprofitava un penal per a fer el gol de l’honor dels locals a nou minuts del final de la confrontació. Un partit força complicat contra el líder de la categoria i que significa la salvació pel FC Ascó que seguirà una temporada més a Primera Catalana.

FC ASCÓ, 1
CF REUS REDDIS, 4

FC Ascó: Lluc, Roda, Sergio Cáliz (Sidi, 24’), Arnau Cervelló, Konu, Enric Cubells (Juan, 76’), Boateng (Jani Roca, 66’), Facu (Hamza, 57’), Arkoh (Marc Blanch, 57’), Eric Jerez.

CF Reus Reddis: Alejandro Verdejo, Nico Díaz, Dani Argilaga, Álex Fernández, Raúl, Modest, Xavi Jaime (Hugo, 66’), Miravent (Enric, 84’), Sergi Moreno (Sardà, 76’), Oribe (Estivill, 76’), Pol Benito (Marcel Meseguer, 66’).

Àrbitre: Juan Miguel Tébar Hernández, assitit per Eric Garcia Sánchez i Carlos Horacio de Jesús Ortego del comitè tècnic arbitral de Barcelona. Grogues per a Ferran Meseguer (37’) i a l’auxiliar Ignasi Abelló (70’) del FC Ascó i per a Pol Benito (17’) i Oribe (65’) del FC Reus Reddis.

Gols: 0-1, Oribe (6’); 0-2, Pol Benito (9’); 0-3, Pol Benito (61’); 0-4, Sergi Moreno (75’); 1-4, Jani Roca (p) (81’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-setena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: