IniciFutbol1ª CatalanaL'Asco supera per 2-0 al Sant Ildefons i segueix amb les màximes...

L’Asco supera per 2-0 al Sant Ildefons i segueix amb les màximes aspiracions

ASCÓ // Els gols d’Adrià Fernández al minut 34, que ha marcat en els dos partits que porta amb l’equip des de la seua incorporació i d’Èric Roda al 42, han permès a l’Ascó, superar al Sant Ildefons, i sumar tres punts que li permeten mantenir intactes les opcions de lluitar per l’ascens.

El partit ha començat amb domini local, però sense gaires ocasions de perill, però a partir del primer quart d’hora, el conjunt riberenc ha posay més a prova al porter rival,fins que en la recta final,han arribat els dos gols que li han donat el triomf.

La segona part s’ha caracteritzat per un excés de migcampisme, amb bastantes faltes, moltes interrupcions i poques ocasions de gol a cap de les dos porteries, encara que l’Ascó no ha perdut en cap moment el control del partit i ha pogut mantenir la bona renda que portava de la primera part.