IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó veu trencada la imbatibilitat fora de casa

L’Ascó veu trencada la imbatibilitat fora de casa

L’Ascó veia trencada la ratxa fora de casa, sent l’únic equip que restava al grup imbatut a domicili, caient àmpliament davant un Parc que acumulava tres derrotes de forma consecutiva. A la primera part, els asconencs no sortien amb la mentalitat que precisava el partit, i després d’un avís previ que aturava el porter riberenc en una gran aturada, encaixaven dos gols a pilota aturada.

Tot i això, abans del descans disposaven d’una acció que tocava al pal, però que no els permetia reaccionar durant la represa on rebien dos gols més que tancaven la primera desfeta de la temporada a domicili i que els torna a col·locar a només dos punts de les places de descens directe, tallant així la reacció dels riberencs.

Sala de premsa:

Arnau Alcoverro, entrenador del FC Ascó, ens reconeixia que “no vam entrar gens bé al partit. No vam saber competir com tocava. Els locals van sortir molt més intensos que natros i fruit de dos accions a pilota aturada, encaixàvem els dos primers gols durant el primer temps. No obstant això, abans del primer gol, el nostre porter ja va evitar el primer gol posant una molt bona mà, en una pilota en profunditat a l’esquena de la nostra defensa. Va ser un partit típic de quan no surts amb la mentalitat que requeria la confrontació. Tot i això, vam disposar d’una clara ocasió al fil del descans que entre el porter i el pal evitaven que ens poguéssim enganxar al partit” ens comentava Alcoverro. “A partir d’allí teníem millors sensacions i disposàvem del control del joc, però sense la profunditat necessària. Als vestidors vam fer canvis per a sacsejar l’equip i sortíem a totes a retallar el desavantatge. Crec que als primers deu minuts el partit va ser un assetjament continu i disposàvem de tres o quatre situacions que no podíem materialitzar. I ells, en la primera que van tenir, la finalitzaven en una rematada des de fora la frontal que passava entre les cames del nostre central. Va ser un cop molt fort. L’equip va continuar intentant-ho però sense massa claredat. Per mi un mal dia en tots els sentits, però el resultat massa excessiu pels mèrits d’uns i altres. Toca desconnectar i tornar a la línia que havíem demostrat en les darreres jornades” sentenciava el tècnic riberenc.

UD PARC, 4
FC ASCÓ, 0

UD Parc: Víctor, Álex, Tomàs, Piquer (Víctor, 65′), Iker, Haitam (Joel, 77′), Guillem (Allué, 70′), Ander (Marc Anguera, 77′), Samu, Baruc (Castellví, 70′), Pol.

FC Ascó: Diego, Guillem Fábregas (Sergio Cáliz, 45′), Cubi (Jani Roca, 45′), Humbert (Hamir, 45′), Àlex Fernández, Marc Blanch, Franco, Marcel Meseguer, Quim Cardona, Roger Carrió, Yeray.

Àrbitre: Álex Torres Hoyas amb Blai Gené Mora i Bernat Petanas Sarvise del comitè tècnic arbitral de Lleida. Targetes per a Piquer (6′) i Joel (86′) dels locals i per a Jani Roca (89′) i Álex Fernández (89′) dels visitants.

Gols: 1-0, Guillem (9′); 2-0, Haitam (35′); 3-0, Haitam (60′); 4-0, Marc Anguera (89′).

Podeu veure la classificació provisional després de disputar-se la dotzena jornada del campionat al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: