IniciPoliesportiuAtletismeL’ATE es prepara per a una nova temporada

L’ATE es prepara per a una nova temporada

L’Atletisme Terres de l’Ebre es prepara per a una nova temporada. A l’acte de presentació  amb atletes, familiars i simpatitzants, va assistir-hi l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

El president del club, Pau Galiana, va explicar el creixement del club tant en quantitat d’atletes com en quantitat i qualitat dels tècnics que incorporen més formació i millors programes
d’entrenament específics per a les diverses proves. Un equip que té com a responsable Álvaro Aljarilla, i que ha arribat a la xifra d’uns 160 atletes en sub-14 i superiors. Álvaro afronta la sexta temporada com a tècnic al club formant sobretot els atletes que fan proves de velocitat.

David Sánchez, atleta encara en actiu i en la seua tercera temporada, és el responsable dels grups de llançaments i salts. Joel Vergés en la seua segona campanya, controlarà els atletes de fons sub-16 i superiors.

Luis Puentes s’ha incorporat a l’equip tècnic per a centrar-se amb el nombrós grup del sub-14. Arantxa Rius, en la sexta temporada, serà responsable de les categories sub-10, sub-12 i del grup de benestar. 

Arnau Adell, debutant, és ajudant de les categories sub-10 i sub-12. Andrea Matamoros i  Neus Salvadó, responsables de patufets i sub-8, i dels grups d’adults amb més de 60 integrants en la quarta i segona temporada.

Completen l’organigrama el tècnic Dani Messeguer, dotzena temporada i Joan Ventura, tercera.

La junta va resumir els bons resultats de la temporada anterior i el gran nombre de proves organitzades gràcies a la col·laboració dels socis i va anunciar la primera cursa de la dona
de les Terres de l’Ebre el proper 21 d’octubre, que neix amb vocació territorial i itinerant.

També va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i les explicacions respecte del retard en la construcció de la pista d’atletisme que la ciutat necessita. Mentre arriba l’actual pista  d’entrenament va demanar un canvi de tartan i una gàbia de llançament per a poder ser
competitius i evitar lesions

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 72

Últimes notícies