IniciPoliesportiuAtletismeL'ATE torna a participar en el repte solidari 'Lligat a la Vida'

L’ATE torna a participar en el repte solidari ‘Lligat a la Vida’

El grup d’adults del club Atletisme Terres de l’Ebre va participar per segon any consecutiu, amb quatre equips al repte solidari de ‘Lliga’t a la vida’. Els quatre equips van prendre part amb la denominació Delta de l’Ebre, Pont Roig i Castell de la Suda, amb una aportació de 700 euros, i Mont Caro amb 750.

Lliga’t a la vida-Trail, va néixer amb la il·lusió, d’un grup d’amics i amigues amants del trail i de la natura, de barrejar l’amor a l’esport amb la solidaritat. Amb l’ajuda de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, va sorgir aquest projecte. Es tracta d’un repte en l’àmbit esportiu i solidari, per ajudar a través de la cursa, a recaptar diners destinats a diferents projectes de La Lliga Contra el Càncer amb l’objectiu final de millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer a les comarques tarragonines. Es tracta d’un recorregut circular de llarga distància d’aproximadament 100 km tenint com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona.

La prova està dissenyada per poder realitzar-la corrent o caminant, amb un límit horari de 24 hores per finalitzar-la.

Durant tot el recorregut és condició  indispensable que com a mínim hi haja sempre tres membres de l’equip en cursa, podent fer relleus en els diferents punts d’avituallament i de control de pas que estaven situats en les poblacions de final de cada tram, on hi havia zones de pàrquing específiques per poder arribar en vehicle.

Com a novetat per a l’edició 2023, es va estrenar un recorregut de 50 km., més enfocat a caminadors. Els equips van ser d’un mínim de 6 i un màxim de 7 membres. La resta de membres de l’equip van fer de suport. Cada equip es va organitzar segons les seues necessitats, i van fer servir l’estratègia que van creure més oportuna a l’hora de fer els relleus. Aquest any els fons aconseguits aniran destinats a la recerca sobre el Càncer de Pulmó.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 77

Últimes notícies