IniciPoliesportiuAtletismeL'atleta de Batea Adam Maijó onzé en la prova dels 10 KM...

L’atleta de Batea Adam Maijó onzé en la prova dels 10 KM Cueva El Pendo de Camargo

Adam Maijó va competir en la prova del 10 Km. Cueva El Pendo de Camargo, en la que van paticipar prop de 300 atletes, alguns de reonegut prestigi a nivell internacional. La prova va estar organitzada pel Club Atletismo Cachoneros Runner, en col·laboració amb l’ajuntament de Camargo, amb un recorregut de 10 quilòmetres, que va transcòrrer per un circuit mixt homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (Inclosa al calendari nacional RFEA). La sortida es va efectuar des del Parc de Cros Maliaño de Camargo on també estava situada la meta. La cova El Pendo que dóna nom a la prova, es troba en el cor de la val de Camargo, próxma a la localitat d’Escobedo.

L’atleta de Batea, va entrar en onzena posició, amb un temps de 30’23”. El primer lloc va ser per a l’atleta marroquí de 29 anys, Hicham Sigueni (ADA Calvia-Vitasol), amb 29’14”, seguit en segon lloc per Sergio Jiménez Vicente (Playas de Castellón), 29’18”, i Abdellah Tagrhafet (Super Amara Bat), 29’26”. Adam Maijó va ser el sext classificat entre els atletes espanyols.