IniciPoliesportiuAtletismeL'Atletisme Terres de l'Ebre a punt per a afrontar una nova temporada

L’Atletisme Terres de l’Ebre a punt per a afrontar una nova temporada

El club Atletisme Terres de l’Ebre, ha començat a preparar la temporada 2023/24. El club tortosí ara presidit per Dani Meseguer, que enguany ha substituït a Pau Galiana, continua la seua etapa de creixement, arribant ja a la xifra de 280 socis i sòcies, comptant amb 113 atletes a l’Escola, 50 en els grups d’especialització, i 47 al grup d’adults, el que representa un total de 210 persones practicant l’atletisme setmanalment.

La temporada es presenta carregada de curses, proves i activitats, i els principals objectius, seran els de continuar assolint bons resultats en l’àmbit català i espanyol, i potenciar l’esport de base, esperant avançar encara més quan puguen disposar de les noves instal·lacions.

El club té com a tècnics per als atletes sub-8, Marcel Beltrán i Pau Monforte; sub-10, Ainoa Puentes i Dan Galiana; sub-12, Néstor Altaba i Laia Monforte; sub-14, Néstor Altaba, Laia Monforte i Joel Vergés; Especialització i Benestar: Arantxa Rius, Àlvaro Aljarilla, Néstor Altaba i Joel Vergés: Grup d’Adults: Cristina Monclús, Pedro Sánchez i Dani Meseguer.

Foto: ATE
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 63

Últimes notícies