IniciMotorL'ebrenc Rokas Juska el més destacat de la Lliga Interprovincial de Motocròs...

L’ebrenc Rokas Juska el més destacat de la Lliga Interprovincial de Motocròs de Nens

ESPORTS // La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens 2020 es va estrenar el passat diumenge al circuit de Motocròs d’Almacelles, amb una altíssima participació, al voltant d’un centenar de pilots, encasellats en les cinc categories convocades: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Femení.

Rokas Juska (MC Amposta), va ser el més destacat dels representants ebrencs, ocupant la quarta plaça amb 26 punts, els mateixos que Mateo Torres (MC Polea SX). Juska va ser tercer en la primera mànega i sext en la segona. El més ràpid d’aquesta categoria MX 50, va ser Aleix Estévez (MC Verges), pujant a l’esglaó més alt del podi després de guanyar la primera màniga i fer segon en la segona. El podi de la categoria dels pilots més petits l’han completat Valentín Vaca, com a segon classificat, i Mateo Torres, que ha fet tercer.

Unai Ortiz (MC Tortosa), va ocupar la tretzena posició, dècim en la primera mànega i tretzè en la segona, Èric Rubio va guanyar amb solvència la cursa de la categoria MX65, amb doblet de victòries en totes dues mànegues per al pilot del Moto Club Segre.

En M85 cadet, triomf de Mauro Osinalde (PM Barcelona), el més ràpid en les dos mànegues disputades. Didac Ferré (MC Amposta), va finalitzar en octava posició, novè i octau respectivament en la primera i segona mànega.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens se celebrarà el 25 d’octubre al circuit Els Cortals de Sant Hilari.