IniciFutbol1ª CatalanaL’empat a Tàrrega li serveix a la Rapitenca per a cuperar la...

L’empat a Tàrrega li serveix a la Rapitenca per a cuperar la primera posició

Un gol pràcticament en l’últim sospir del partit, li va permetre al Tàrrega aconseguir el gol de l’empat davant la Rapitenca, al que el punt sumat, li ha resultat suficient, amb les ensopegades dels seus rivals més directes, per recuperar el primer lloc de la taula classificatòria.

Els rapitencs amb Àngel Rangel a l’equip titular, i el tècnic Antoni Teixidó a la graderia per sanció, van sortir portant la iniciativa, davant un conjunt local bastant conservador, que no arriscava gaire. Les primeres ocasions van ser per a la Rapitenca, creades per Omar i Pachu, però en una de les primeres aproximacions de l’equip local a l’àrea Rapitenca, va arribar el primer gol amb un excel·lent remat des de la frontal de l’àrea per part d’Albert Farré. Va reaccionar la Rapitenca i onze minuts després va arribar l’empat, amb una bona jugada per banda d’Àlex Forés, i posterior centrada culminada amb un espectacular remat en planxa d’Edgar Samper.

Al descans es va arribar amb tot per decidir, però només començar la segona part, Omar va ser objecte d’una falta dins l’àrea, i Jordi Oribe no va desaprofitar l’ocasió per marcar des del punt fatídic.

Els locals van buscar l’empat, encara que sense crear gaire perill, en un tram final on la Rapitenca semblava tenir el joc controlat. En l’últim minut Marc Torra va aprofitar un rebuig del porter Dan, per superar-lo en una bona vaselina. No es va confirmar la Rapitenca amb l’empat i Vadillo en la última jugada va poder comptar amb una bona ocasió per marcar.

UE TÀRREGA, 2
UE RAPITENCA, 2

UE Tàrrega: David Oliveros, Albert Farré, Verdés, Jordi Garcia (Marcé, 62), Roger Botet, Burgos (Houssam, 82), Adrià Martínez (Sergi Castelló, 46), Izan Fernández (Pau Viladrich, 62), Marc Torra,  Joel Guillen (Miret, 46), i Diego Martín.

UE Rapitenca: Dan,  Èric , Andy, Vadillo, Pachu, Àlex Forés (Manel Subirats, 75) , Jordi Oribe, Edgar Samper (Ferran Roig, 87), Peke (Joan Sancho, 62), Omar (Iván Vidal, 70), Àngel Rangel.

Gols: 1-0, Albert Farré (20’); 1-1, Edgar Samper (30);  1-2, Jordi Oribe de penal (47’); 2-2, Marc Torra (89).

Àrbitre: Alejandro Alvarez Molina de Barcelona. Va ensenyar targeta groga als locals, Izan Fernández, Pau Viladrich i roja al tècnic Lluis Milá, al visitant, Jordi Oribe.

Podeu veure la taula classificatòria de primera catalana al seu grup 3 després de la vint-i-tresena jornada a 1a catalana, clicant sobre la imatge inferior: