IniciBàsquetLes absències continuen mermant al CB Amposta

Les absències continuen mermant al CB Amposta

Com en les anteriors jornades, les baixes continuen sent un factor determinant, en la ratxa negativa del Bàsquet Amposta. L’equip ampostí va caure derrotat a la seua pista davant el Reus Deportiu per 56-72, en un partit, on només va anar per davant amb el 4-0 inicial.

Després els visitants amb parcial 3-16, van agafar la iniciativa, per dominar en el primer període. El segon va ser bastant igualat, i l’encert de Kevin Ruiz, amb 11 punts en aquest període, va permetre als locals mantenir opcions, quan es va arribar al descans amb un incert 28-37.

Van reaccionar els ampostins en el tercer quart, l’únic que van dominar, situant-se amb dos triples en el tram final a tan sols un punt 48-49). La reacció no va tenir continuïtat, i l’últim període va ser d’iniciativa del conjunt reusenc, amb un 0-7 de sortida. Els jugadors de l’equip ampostí no van estar encertats en atac, i els reusencs van acabar resolent el partit amb dos triples consecutius.

CB AMPOSTA, 56 (28)
REUS DEPORTIU, 72 (37)

CB Amposta: Dasi (10), Hamza (8), Castan (10) Abella (5), Leyenda, cinc inicial, Kevin Ruias (20), Gisbert (3). 15 faltes personals, eliminats, Abella (26′) i Dasi (39′). Cinc triples.15/28 tirs lliures.

Reus Deportiu: Sabaté (5), Favre (21), Serrano (8), Guell (4), Martín (6), Castellarnau (14), cinc inicial, Colom (12), Yélamos (2), Cabezas, Villar (6). 26 faltes personals. Set triples. 11/16 tirs lliures.

Àrbitres: Sergi Tello Bertomeu i Gerard Roca Llaberia.

Parcials: 10-18; 18-19; 20-12; 8-23.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la dissetena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

Els triples al segon quart, una llosa per a les ampostines

Els triples del conjunt local en el segon quart, van resultar determinants, en la derrota de l’equip ampostí.

En el primer quart amb molta igualtat, les jugadores dirigides per Xose Leyenda, van portar la iniciativa en algunes fases, encara que sempre amb mínimes diferències, per finalitzar amb una renda d’un punt a favor.

En el segon es va produir la davallada. Les locals van anotar 4 triples per 2 de les ampostines, i el Morell B, va marxar als vestidors amb una diferència de 14 punts (33-19).

En el tercer quart les defenses es van imposar als seus respectius atacs, amb errades ofensives per part dels dos equips. Tampoc van millorar en atac les jugadores de l’equip ampostí en l’últim període, i amb un triple d’Elena Salas, les locals van situar la seua màxima renda de 20 punts, ja en el final del partit.

La pròxima jornada l’equip ampostí, té una gran oportunitat de trencar la ratxa negativa de resultats, en el partit que disputarà a la seua pista el dissabte a les 18:15 hores, davant el coer Reus Deportiu que encara no ha guanyat cap partit.