IniciFutbol salaLes primeres inscripcions d'equips de futbol sala arriben a la seva data...

Les primeres inscripcions d’equips de futbol sala arriben a la seva data límit

Darreres hores per finalitzar-se el primer termini per formalitzar la inscripció per als equips de futbol sala per a la temporada 2020-2021 i per començar a treballar en la confecció de les respectives agrupacions. Al mateix temps, continuen obertes les inscripcions per la resta de categories.

Les primeres inscripcions d’equips de futbol sala arriben a la seva data límit

Finalitza el primer termini per inscriure’s. El dijous, 2 de juliol de 2020 és la data de finalització del primer termini per formalitzar la inscripció per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2020-2021. Unes inscripcions que es van obrir el passat 15 de juny de 2020 i que la data de finalització ve determinada per la categoria i la divisió.

Una vegada tancades les inscripcions, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol inicia el procés de confecció de les agrupacions, les quals anirà publicant progressivament, a mesura que es vagin tancant els períodes d’inscripció.

Per tant, les agrupacions corresponents a les categories anteriorment esmentades, seran les primeres en realitzar-se, les quals es publicaran a partir de mitjans del mes de juliol.

Recordem que resta obert el període d’inscripció per a la resta de categories de futbol sala.

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa.

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies