IniciFutbol salaLes regles del joc de futbol sala adopten modificacions buscant la universalitat

Les regles del joc de futbol sala adopten modificacions buscant la universalitat

TERRES DE L’EBRE // La FIFA aprova algunes modificacions a les Regles del Joc de Futbol Sala per a la temporada 2020-2021 amb l’objectiu d’afavorir la participació i el gaudir d’aquest esport.

Noves aportacions a les Regles del Joc del Futbol Sala. Mitjançant el document de ‘Principals esmenes introduides a l’edició 2020-2021 de les Regles del Joc del Futbol Sala’, l’organisme rector del futbol mundial pretén promoure la creativitat en el joc i fomentar el desenvolupament tècnic.

Dins de totes les modificacions que s’han dut a terme, les millores més significatives són les següents:

L’àrbitre mostrarà targetes (groga i vermella) als tècnics i oficials, de la mateixa manera que als jugadors.La possibilitat de realitzar el servei de centre cap enrere i cap endavant.El senyal acústic del pavelló serà el que marqui el final del partit per davant del so del xiulet dels col·legiats.No és podrà aconseguir gol en la reanudació d’una pilota a terra (bot neutral). Sempre hauria de tocar la pilota un mínim de 2 jugadors.No serà necessari que la pilota surti de l’àrea del porter quan el porter faci un servei de porteria, només caldrà posar la pilota en moviment. Els adversaris hauran d’estar fora de l’àrea fins que la pilota estigui en joc.  

Aquestes i la resta de mesures van ser aprovades i, el passat 6 de juliol de 2020, la Real Federación Española de Fútbol, mitjançant la circular número 92, va comunicar a totes les federacions territorials el contingut de les Regles del Joc de Futbol Sala per a la temporada 2020-2021, les quals entren en vigor des del passat 1 de juny.

A continuació es pot descarregar el document oficial de les Regles del Joc de Futbol Sala 2020-2021:

REGLES DEL JOC DE FUTBOL SALA 2020-2021

La universalitat de les Regles del Joc implica que el futbol sala es practiqui de la mateixa manera arreu del món i en totes les categories. D’aquesta manera es fomenta un entorn just i segur en el que es poden disputar els partits, on les Regles del Joc afavoreixen la participació i el gaudir d’aquest esport.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies