IniciPoliesportiuRemL'estada de tecnificació de la Federació Espanyola de rem, tindrà lloc a...

L’estada de tecnificació de la Federació Espanyola de rem, tindrà lloc a finals de desembre

La Federació Espanyola de rem, ha decidit endarrerir les dates de celebració de l’Estada de Tecnificació, que tindrà com a seu Amposta, i en principi estava prevista del 4 al 8 de desembre. Finalment, es portarà a terme del 26 al 30 de desembre. S’han mantingut les dates de les altres dos seus a Sevilla i Santoña, del 2 al 6 de desembre.

Es tracta d’una de les principals novetats del 2022, de les iniciatives programades, que triplicarà el nombre de places de participants, amb un total de 16 nois i 16 noies per seu. Entre el grup de tècnics de l’estada d’Amposta destaca la presència de David Morales, director tècnic del Club Nàutic Amposta.

Podran participar-hi els esportistes federats, nascuts el 2006, 2007 o 2008, i que comptin en qualsevol cas amb la pauta completa de vacunació en vigor, i acreditada a través de l’un certificat Covid digital de la Unió Europea.

El preu per participar en aquesta estada és de 100 €, que inclou: Allotjament en règim de pensió completa 4 dies; Entrenaments supervisats per tècnics de l’equip nacional; Enregistrament i correcció de la tècnica; Tallers formatius impartits per especialistes sobre: Aspectes mèdics i nutricionals; Prevenció de lesions; Reglatge d’embarcacions i Tècnica. Podran participar-hi els esportistes federats, nascuts el 2006, 2007 o 2008, i que comptin en qualsevol cas amb la pauta completa de vacunació en vigor, i acreditada a través de l’un certificat COVID digital de la Unió Europea.

El preu per participar en aquesta estada és de 100 €, que inclou: Allotjament en règim de pensió completa 4 dies, entrenaments supervisats per tècnics de l’Equip Nacional, enregistrament i correcció de la tècnica, tallers formatius impartits per especialistes sobre: Aspectes mèdics i nutricionals, prevenció de lesions, reglatge d’embarcacions i tècnica.

El termini de preinscripció es tancarà el 18 de desembre a les 24.00 hores. A aquesta hora caldrà haver emplenat el formulari amb les dades antropomètriques i el resultat del test.

Les places seran assignades tenint en compte els valors antropomètrics dels aspirants, el resultat del test d’ergòmetre sol·licitat i el resultat de la participació en campionats d’Espanya el 2022.

Tan bon punt es valorin aquestes dades, es publicarà un llistat d’esportistes admesos, als quals se’ls remetrà un correu de confirmació i hauran de procedir al pagament de la quota d’inscripció de forma immediata.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 58

Últimes notícies