IniciFutbolFutbol BaseL'exjugador del Barça David Villa organitza la primera edició del campus de...

L’exjugador del Barça David Villa organitza la primera edició del campus de futbol a Amposta

L’encant de les Terres de l’Ebre ha sorprés a l’exjugador del Barça David Villa, que aquest estiu portarà el seu campus de futbol a Amposta. “L’empresa DV7 estava en un projecte d’espansió dels campus que venen realitzant i donat a que Villa està molt a gust a les Terres de l’Ebre les gestions han fructificat i portarà a Amposta del 4 al 15 de juliol la seua primera edició de les estades” ens comentava Ferran Simó director de l’ITE i que serà director del campus DV7.

La gestió ja estava tancada abans de la celebració del torneig de Setmana Santa, però “l’empresa està molt contenta de com ha sortit l’últim ITE i vam començar a parlar fa uns mesos de què David Villa fes un campus a les Terres de l’Ebre i jo ja tenia el meu propi campus que es diu FutbolTotal, i després de diverses reunions hem acordat de fer el campus junts que l’organitzarem amb la mateixa idiosincràsia que el campus que ja estava duent a terme per a la gent externa i obrim les portes a tota la gent internacional que s’hi vulgui sumar” ens comentava Simó que afegia que estava “molt content, particularment per continuar estretint els llaços de continuar treballant amb ells. Ja tenim l’ITE que és la segona edició que fem feina amb ells i ara s’afegeix un campus que farem en Villa i això em fa especialment content de continuar fent coses a les Terres de l’Ebre en gent tan important com ell” sentenciava Ferran Simó. El campus DV7 es realitzarà posteriorment a Madrid entre el 15 i el 27 d’agost.

Per a més informació es poden adreçar a la web: www.dv7soccer.com/international o bé a l’adreça de correu electrònic info@dv7soccer.com

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 31

Últimes notícies