IniciFutbolL’FCF engega un programa per cardioprotegir tot el futbol i el futbol...

L’FCF engega un programa per cardioprotegir tot el futbol i el futbol sala català

TERRES DE L’EBRE // La Federació Catalana de Futbol engegarà en la nova temporada 2020-2021 un programa de cardioprotecció per cobrir la totalitat del futbol i el futbol sala català. El projecte ha vist llum verd després de la signatura d’un conveni de col·laboració conjunt entre l’FCF, la Fundació Catalana de Futbol, la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i Cardiosos, per promoure la instal·lació de desfibril·ladors en tots els camps de futbol, i pavellons i pistes de futbol sala d’arreu de Catalunya. La seva finalitat és evitar casos de mort sobtada en l’esport, i donar servei als i les futbolistes, l’entorn esportiu i el públic en general.

El programa de cardioprotecció s’emmarca dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF. Per aquest motiu, tots els clubs de futbol i futbol sala catalans que no disposin d’equip de cardioprotecció podran acollir-se al conveni per a la instal·lació d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions, així com la realització d’un curs de formació en l’ús per als seus membres.

Properament, es durà a terme un acte de presentació del projecte, per tal de concretar i explicar les bases del conveni, a més del procediment a seguir per poder sol·licitar els desfibril·ladors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 50

Últimes notícies