IniciFutbolL’FCF i els Mossos d'Esquadra engeguen la campanya #JOJUGONET

L’FCF i els Mossos d’Esquadra engeguen la campanya #JOJUGONET

Ambdues institucions posen en marxa aquesta campanya destinada a erradicar els comportaments violents que es produeixen als camps de futbol i pavellons de futbol sala.

La Federació Catalana de Futbol i la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra reforcen les accions antiviolència per acabar amb comportaments violents, incívics i racistes en els camps i pavellons d’arreu de Catalunya. La premissa és tolerància zero amb els violents. Per això, sota el lema #JoJugoNet, es posa en marxa una campanya conjunta a les xarxes socials per evitar conductes intolerants en l’esport.

El Coordinador General de Seguretat d’Esdeveniments Esportius dels Mossos d’Esquadra, Josep Saumell, explica que “amb la Federació Catalana de Futbol portem molt de temps col·laborant i cada vegada que detectem algun problema en un camp de futbol ho intentem corregir de totes les maneres possibles. El que hem començat ara és la campanya conjunta #JoJugoNet als mitjans de comunicació i a les xarxes socials per conscienciar a tothom que s’ha de participar a l’esport d’una manera que no sigui contrària a la llei”.

Oriol Camacho: “#JoJugoNet és una eina d’ajuda als clubs”

El Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho, assegura que “aquesta campanya aprofundeix, precisament, en aquells episodis violents que puguin produir espectadors o persones contra les quals la Federació no pot actuar. Per això col·laborem amb el cos policial, per aconseguir que tinguin una sanció personal i no perjudiqui al club. #JoJugoNet és una eina d’ajuda als clubs que afavoreix que a les instal·lacions esportives no es produeixin incidents de públic, que és el més difícil de controlar”.

Infografies i material de suport per als clubs

La Federació Catalana de Futbol i els Mossos d’Esquadra col·laboren de manera habitual per tal d’erradicar situacions de violència, racisme, xenofòbia i intolerància en l’esport, així com per analitzar les incidències més destacades que requereixen actuació policial, en els camps de futbol i pavellons i pistes de futbol sala.

En el marc d’aquest treball conjunt, s’ha elaborat material informatiu divulgatiu amb infografies adreçat als clubs, per tal que recordin la normativa vigent en matèria de l’esport i de la celebració d’esdeveniments esportius, especialment pel que fa a la prohibició de venda i/o consum de begudes alcohòliques, d’ampolles rígides i llaunes, l’ús de pirotècnia, prevenció de baralles i desordres públics, etc.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 14

Últimes notícies