IniciHandbolL'Handbol Ampolla disputarà la fase d'ascens a Lliga Catalana

L’Handbol Ampolla disputarà la fase d’ascens a Lliga Catalana

L’Handbol Ampolla va patir en un partit molt complicat, però finalment va poder aconseguir l’objectiu, i disputarà la fase d’ascens a la Lliga Catalana. Les locals van poder empatar un partit que perdien per tres gols a sis minuts per al final.

Les noies d’Agustí Calbet van estat molt irregulars durant tot el partit, per la pressió d’haver de guanyar sense dependre de ningú per poder entrar a la fase d’ascens. A la primera part, van estat bastant efectives de cara a porteria, però molt fluixes en defensa, permeten que les del Maresme poguessin tirar fins a 27 vegades a porteria. La rèplica va arribar per part de la portera Helena Piñol, que va fer 9 aturades només a la primera part.

A la segona, tot i la millora experimentada en defensa, en atac les jugadores van continuar poc entonades, amb tirs errats i decisions equivocades. Esta falta d’encert va impedir capgirar el marcador, i l’Argentona es va ficar 3 gols amunt al minut 23 (23-26). Agustí Calbet va demanar, temps mort, i amb tres gols consecutius van empatar a 26, però una altra baixada d’intensitat va situar de nou a les visitants per davant (26-28). Llavors va sorgir la lluita i amor propi de les jugadores locals, per aconseguir l’empat i el punt necessari per estar a la fase d’ascens entre els 10 millors equips de la categoria.

HC AMPOLLA, 28
HC LAIETÀ-ARGENTONA, 28

HC Ampolla: Lluïsa Hierro i Helena Piñol (13 aturades a la porteria), Maria Folgueras, Lidia Zaragoza (1), Yaiza Ferré (6), Sandra Pallarés, Fani Caballé, Cristina Tortajada (3), Judit Calbet (2), Olimpia Colomines (4), Aina Zaragoza, Andrea Garcia (7), Emma Vicente (1), Patri Cao (4).

HC Laietà-Argentona: Alícia Fernández, Ariadna Navarro, Agostina Falconi, Abril Cisneros, Alba Santanach, Laia Marfany, Anna González, Clàudia Grajal, Cristina Vega.

Àrbitre: Miquel Florenza Virgili, va excloure a les locals Olimpia Colomines, Andrea Garcial, Emma Vicente, Patricia Cao, i les visitants Abril Cisneros i Clàudia Grajal.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení quan ha fanlitzat la primera fase al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: