IniciHandbolL'Handbol Ampolla perd el primer partit de pretemporada davant un rival de...

L’Handbol Ampolla perd el primer partit de pretemporada davant un rival de superior categoria

L’Handbol Club Ampolla va perdre en el primer duel de pretemporada, en el seu desplaçament a Sant Joan Despí. El conjunt dirigit per Agustí Cabet va sortir derrotat per 31-19 davant el Sant Joan Despí B, equip de Lliga Catalana, una categoria superior a la Primera Catalana, on debutaran aquesta temporada les jugadores del conjunt del Baix Ebre, que van donar molta rèplica, fins que van aguantar les seues forces, ja que només han efectuat tres sessions d’entrenament, i es van desplaçar amb 10 jugadores.

La primera part va ser molt igualada, i l’Handbol Ampolla va anar pel davant en el marcador en moltes fases del partit, amb bons atacs, una bona defensa i bones aturades del nou fitxatge a la porteria, Helena Piñol, arribant al descans amb el resultat de 14 a 12, i tot encara per decidir.

A la represa, un bon començament, amb un parcial de 4 a 0 tornava a posar a l’Ampolla amb 2 gols d’avantatge en els primers 5 minuts, però a partir d’aquí, moltes pilotes perdudes, a causa del cansament i els pocs canvis que podien realitzar, més la lesió d’Andrea Garcia faltant 6 minuts per al descans, juntament amb la rotació a la banqueta del Sant Joan Despí, van fer que a poc a poc la diferència fos inassolible per a les noies d’Agustí Calbet.

El pròxim compromís, el segon amistós serà a Ascó, un altre equip de Lliga Catalana, per continuar així amb la posada a punt.

Per part del HC Ampolla van jugar Helena Piñol a la porteria (12 aturades), Lidia Zaragoza, Yaiza Ferré (6), Fani Caballé, Cristina Tortajada (4), Judit Calbet (4), Olimpia Colomines (1), Andrea Garcia (1), Emma Vicente (3) i Patri Cao.