IniciHandbolL’Handbol Ampolla perd en l’últim desplaçament de la temporada

L’Handbol Ampolla perd en l’últim desplaçament de la temporada

Penúltim partit i últim desplaçament d’aquesta fase d’ascens per a l’Handbol Ampolla que va tenir opcions per assolir un millor resultat.

Els primers 20 minuts van ser molt positius per a l’Handbol Ampolla, molt seriós tant en defensa com en atac, arribant a tenir fins a 5 gols d’avantatge (2 a 7) al minut 11, i al minut 20 el resultat era de 6 a 10, però una baixada d’intensitat en defensa va provocar un parcial de 10 a 3 per a les vallesanes, per arribar al descans, amb el resultat de 16 a 13.

A la segona part es va recuperar la intensitat en defensa, però en atac no van poder superar l’obstacle de la portera rival que va aturar pilotes en moments claus del partit. Tot i això, la segona part va ser favorable a l’Handbol Ampolla 14-15, però els últims 10 minuts de la primera part van resultar determinants.

El pròxim cap de setmana últim partit del campionat a les 12 del migdia del diumenge (horari unificat per la Federació perquè tots els partits es juguin a la mateixa hora) davant un Handbol Sant Quirze B que es juga pujar a Lliga Catalana.

HANDBOL LA GARRIGA, 30
HC AMPOLLA, 28

Handbol La Garriga: Mireia Font (6), Judit Fernández (4), Núria Poch (1), Sara Rey (2), Cristina Velilla (5), Mariama Jallow, Viani González, Anna Catot, Rania Ehliluch, Juliet Grau, Irene Montero (12).

HC Ampolla: Helena Pinyol (10 aturades), Maria Folgueras (2), Yaiza Ferré, Fani Caballé (1), Cristina Tortajada (5), Judit Calbet (1), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (3), Mireia Ferré (3), Andrea Garcia (2), Emma Vicente (6).

Àrbitre: Javier Olivella Bermejo, va excloure a les locals Mireia Font i Irene Montero i a la visitant Aina Zaragoza.

Podeu veure la classificació de la fase d’ascens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la novena jornada, clicant a la imatge inferior: