IniciHandbolL'Handbol Amposta amb opcions per haver puntuat perd per la mínima a...

L’Handbol Amposta amb opcions per haver puntuat perd per la mínima a Sant Vicenç

No ha pogut emportar-se la victòria com la passada temporada del pavelló Sant Josep, però l’Handbol Amposta, ha repetit les bones sensacions de l’anterior jornada davant el Gavà, patint una mínima derrota i mantenint les opcions de guanyar fins als últims instants.

El partit no ha començat de forma gaire positiva, i el conjunt ampostí ha tingut problemes per superar la defensa rival, mentre el Sant Vicenç, amb l’eficàcia de Rocío Parra i Alma Pérez, s’ha situat al minut 8 amb un parcial 5-1. L’equip ampostí ha reaccionat, situant-se al minut 17 a tan sols un gol 8-7. No ha tingut continuïtat el joc ampostí i les locals han recuperat la renda de quatre gols (12-8), al minut 23. Nova millora ampostina per situar-se de nou a un gol 12-11, coincidint amb l’exclusió d’Andrea Haro, arribant-se al descans amb un incert 13-11, i les possibilitats de puntuar intactes per part de l’equip dirigit per Marc Fornós.

A la segona part s’ha mantingut la igualtat, assenyalant el marcador mínimes avantatges locals, que han oscil·lat entre un i dos gols, fins al minut 12, que tot i l’exclusió de Vila, Gasca ha situat l’empat a 17 signe que s’ha repetit fins al 23. En aquest moment s’ha produït la tercera i definitiva exclusió de Ruth Pagà. Les defenses han estat en aquest últim tram més agressives, però el Sant Vicenç s’ha col·locat per davant amb els gols de Laura Rodríguez i Raquel Ferrés per desfer l’empat (25-23) a 2’33” per la final. Ha resistit el Sant Vicenç, i el gol de Judit Tortajada a dos segons per al final, ha arribat massa tard i quan l’Handbol Amposta ja no tenia opcions d’empatar.

La pròxima jornada l’Handbol Amposta rebrà al seu pavelló a les 19:00 hores al Joventut Mataró.

FH SANT VICENÇ, 25 (13)
HANDBOL AMPOSTA, 24 (11)

FH Sant Vicenç: Larrañaga i Esther López, Feixas (1), Almansa (1), Ferrés (3), Aida Fernández, Parra (4), Estrada, Cabetas (4), Lanceta (4), Moles, Spurk (1), Laura Rodríguez (4), Alma Pérez (3).
CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (3), Haro, Rieres (1), Juncosa (4), Pujol, Domingo (1), Núria Ventura, Pagà (5), Sáez, Tortajada (6), Maria Ventura (3), Gasca (1)
Àrbitres: Eric Zambrano i Lluís Plaza. Van excloure les locals, Ferrés i Moles i les visitants, Haro, Pagà (3) (55) i Gasca.
Parcials: 2-0 (5′), 6-2 (10′), 8-3 (15′), 9-7 (20′), 12-8 (25′), 13-11 (descans), 14-12 (35′), 17-15 (40′), 19-18 (45′), 21-21 (50′), 23-23 (55′), 25-24 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la tercera jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: