IniciHandbolL'Handbol Amposta cau a la pista del Sant Joan Despí a la...

L’Handbol Amposta cau a la pista del Sant Joan Despí a la Divisió d’Honor de Plata d’handbol femení

AMPOSTA // Encara que va competir durant gairebé tot el partit amb opcions de puntuar, el CH Amposta-Lagrama va anar sempre a remolc del seu rival i va sortir derrotat (34-28), del pavelló Salvador Gimeno. El Sant Joan Despí, molt efectiu en atac, va superar amb excessiva facilitat en la primera part, una defensa equip ampostí que va concedir excessives facilitats, sense poder frenar en cap moment el tir exterior i el joc interior dels seus rivals.

L’encert ofensiu, sobretot de la jove Andrea Guerrero, amb vuit gols en el primer període, van permetre a les ampostines arribar a la mitja part amb possibilitats de remuntar. A la segona l’Amposta Lagrama va sortir amb més concentració en defensa, amb Noèlia Lázaro entonada sota els pals, recuperant les possibilitats de victòria.

El cansament i els minuts acumulats d’algunes jugadores, va complicar molt l’objectiu, a més de les dos exclusions dels últims minuts. Andrea Guerrero amb 11 gols i Gemma Gàlvez amb 5, van ser les més efectives del conjunt ampostí.