IniciHandbolL'Handbol Amposta es torna a enfonsar al segon temps

L’Handbol Amposta es torna a enfonsar al segon temps

L’Handbol Amposta no va poder repetir el triomf de les tres anteriors temporades al Pavelló Nou de la Roca del Vallès, i després d’un esperançador i positiu primer temps, com li està succeint aquesta temporada, no va poder mantenir el ritme i nivell d’encert, i va acabar perdent les opcions de poder puntuar.

El partit va començar molt igualat, amb domini de les defenses i els atacs poc entonats, produint-se successius empats i avantatges de l’equip ampostí, amb una màxima de dos gols, la mateixa renda favorable que tenia el conjunt dirigit per Marc Fornós, després d’una bona i esperançadora primera part. L’Handbol Amposta va oferir una versió molt positiva, i una de les millors fases de joc, del que portem de temporada, tot i haver de jugar a partir del minut 6, sense Joana Rieres, una de les seus principals referents, que va veure una rigorosa targeta roja.

Aquestes bones sensacions no van tenir continuïtat a la segona part, tot i que l’equip ampostí va mantenir l’avantatge en els 10 primers minuts. L’equip va començar a acusar el desgast del primer període, i Marc Fornós va demanar un temps mort al minut 14, quan s’havia consumat la remuntada de l’equip local. La mesura no va sorgir efecte. Les jugadores de l’equip ampostí van col·lapsar en atac, amb algunes errades, aprofitades per les vallesanes per anar augmentant la seua renda, que va arribar a ser la màxima coincidint amb el final del partit. Com en altres confrontacions a l’equip ampostí li va falta continuïtat i regularitat per tenir opcions davant un dels millors equips de la categoria.

MUBAK BM LA ROCA, 32 (14)
CH AMPOSTA, 26 (16)

Mubak BM La Roca: Ramirez i Serres, Ortega (3), Marina Jiménez (7), Tyaglyay (6), Laia Garcia (1), Guerreiro (1), Aina Gómez, Fontcuberta (1), Dueñas, Calabria, Ribas (4), Calvo (4), Clasca, Felip 5), Torregrosa.
CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (1), Haro , Rieres, Juncosa (3), Pujol (4), Domingo (5), Núria Ventura (1), Fauchereau, Sáez, Maria Ventura (52), Gasca (7).
Àrbitres: Adrián Aroca i Vlad Virgil. Van excloure les locals, Laia Garcia, Fontcuberta i Ribas, i les visitants, Vila i desqualificant a Rieres (36′),
Parcials: 0-0, 3-2, 6-6, 8-8, 12-13, 14-16, descans, 15-16, 17-18, 21-19, 25-22, 28-24, 32-26, final.

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la novena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: