IniciHandbolL'handbol Amposta Lagrama va assaltar la fortalesa de la Roca

L’handbol Amposta Lagrama va assaltar la fortalesa de la Roca

Primera victòria a domicili a la lliga del CH Amposta Lagrama, en assaltar la sempre difícil pista del Pavelló Nou de la Roca del Vallès, en una meritòria actuació, portant gairebé sempre la iniciativa i el joc i el marcador. Tras un inici igualat, les ampostines van prendre el comandament, superant la defensa 5-1 de les locals, amb un doble pivot, i aprofitant Gemma Gàlvez els espais que generaven les seves companyes, per superar la porteria local amb les seues precises penetracions, acabant amb un total de 12 gols marcats.

El conjunt ampostí va anar sempre per davant, a excepció de l’últim tram de la primera part, quan la Roca va situar l’empat a 12 gols, que va desfer Judit Tortajada abans d’arribar al descans. Israel Damont sortir a la segona meitat amb un canvi defensiu, intentant sorprendre el seu rival, però l’Amposta, va saber llegir aviat este nou sistema defensiu, per recuperar la iniciativa. El joc va transcorre sempre amb avantatge ampostina, oscil·lant entre un i tres gols, fins a arribar al minut 17, amb empat a 22.

Sasa Jovic, va sol·licitar un temps mort per alliçonar a les seves jugadores, i l’Amposta va recuperar de nou el comandament del partit, arribant al tram final amb un avantatge de quatre gols 25-29 a tres minuts per la conclusió del partit sense donar cap opció al seu rival, per aconseguir un triomf de prestigi.