IniciHandbolL'Handbol Amposta resistix però al final cau a Mataró

L’Handbol Amposta resistix però al final cau a Mataró

Van millorar la imatge, sobretot en atac, creant molts problemes a la segona millor defensa del grup, i fins als ùltims instants, l’Handbol Amposta va tenir opcions de puntuar, però va acabar perdent davant un dels millors equips del grup com és el Joventut Mataró, tot i marxar amb millors sensacions que en els anteriors partits.

El partit va començar sense un clar dominador i molta igualtat, amb successius empats, a 7 al minut 13, i amb el conjunt ampostí creant molts problemes a la defensa rival, des de la posició de pivot, per situar-se inclús amb dos gols per davant (7-9), fins a la reacció local amb un parcial 5-1, obligant Marc Fornós a demanar temps mort al minut 24 (12-10). Es va mantenir la renda, i al descans es va arribar amb dos gols de diferència favorables al conjunt del Maresme, i amb tot encara per decidir.

En l’inici de la segona part, i coincidint amb les exclusions, primer de Vila i després de Pujol. l’equip de David Verdugo, ha augmentat la diferència fins a la seua màxima del partit de cinc gols, minut 7 (19-14).

L’Amposta no s’ha resignat a la derrota, reaccionant amb una efectiva Silvia Domingo, amb cinc gols consecutius, per anar reduint diferències. Amb 25-23 i l’Amposta millorant, va arribar el temps mort del tècnic local, sense poder frenar la bona trajectòria ampostina. Georgina Vila pren el relleu anotador de Silvia Domingo amb quatre gols consecutius, per donar més emoció al partit, situant l’empat a 28 gols al marcador. Les locals van donar la rèplica per part de Clara Poo, la seua màxima anotadora. Amb 29-28 arriba l’exclusió decisiva de Juncosa, i després del gol de Vila a 26 segons, l’Amposta manté les esperances de puntuar, fins que Clara Poo, sentència marcant a cinc segons per al final.

L’equip ampostí continua en posició de descens i el pròxim dissabte a les 19 hores, afrontarà el que es pot considerar una autèntica final, davant el cuer BM Castelló.

HAPO JOVENTUT MATARÓ, 31 (14)
CLUB HANDBOL AMPOSTA, 29 (12)

Hapo Joventut Mataró: Benktib, Calle, Ona Muñoz, Nahia López, Verdugo (3), Clara Poo (13), Manuela González, Tomàs (6), Leon, Forné (3), Roig, Busca (4), Moragues (2).

CH Amposta: Laia Ferré i Lázaro, Uliaque (3), Vila (10), Haro, Rieres (3), Juncosa, Pujol, Domingo (8), Núria Ventura, Pagá, Maria Ventura (2), Gasca, Simón (3),

Àrbitres: Álvaro López Novoa i Roberto Argiz Varela, van excloure a les visitants, Vila, Juncosa, Pujol i Gasca (2).

Parcials: 2-1 (5′), 5-5 (10′), 7-8 (15′), 10-9 (20′), 12-10 (25′), 14-12 (descans), 17-13 (35′), 20-15 (40′), 22-20 (45′), 25-23 (50′), 27-26 (55′), 31-29 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la dissetena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: