IniciHandbolL'Handbol Amposta s'enfonsa en l'última fase del partit davant el Joventut Mataró

L’Handbol Amposta s’enfonsa en l’última fase del partit davant el Joventut Mataró

L’Handbol Amposta no ha pogut trencar el malefici de les ùltimes temporades del Joventut Matarò que ha imposat la inspiració de les seues jugadores més destacades, sobretot Ona Muñoz. L’Amposta que compta amb l’important baixa de Laia Hernández, que aquesta setmana ha passat pel quirofan, per ser operada de menisc i cartílag del seu genoll dret, va mantenir les possibilitats fins la darrera fase.

El partit va començar amb molta igualtat, minimes aventatges visitants per l’encert d’Ona Muñoz, i succesius empats. Però a partir del 5-4 favorable a les locals, l’equip amposti va tenir molts problemes per superart la defensa rival, i el Joventut Mataró en poc menys de cinc minuts va a conseguir una bona renda amb un parcial de 0-6, provocant que Marc Fornós, demanés un temps mort, per cridar a l’ordre a les seues jugadores. Després de  l’exclusió de Juncosa i posterior de les visitants Tomás i Calle, va tornar la igualtat al joc, mantenint el conjunt del Maresme una bona renda favorable, pero l’Amposta va millorar sobretot en defensa en el tram final del primer temps, reduin t diferèrncies fins a col.locar-se a menys de quatre minuts per al descans a tan solo un gol (12-13). Van reaccionar les visitants, que en els ùltims tres minuts van suprar la porteria rival en tres ocasions, mentre l’Amposta no va poder marcar, arribant-se al descans amb quatre gols de renda del Joventut Mataró.

La segona part no va començar de forma positiva per a les locals, amb l’exclusió de Gasca i tres gols consecutius del seu rival, per situar un preocupant 13-20. Després l’Amposta ho va intentar, i el joc va entrar en una dinàmica de més igualtat, imoltes exclusions. Dos gols consecutius de Rut Pagà van retornar l’emoció, amb l’Amposta de nou amb opcins (23-25), provocant el temps mort de David Verdugo, i la reacció del seu equip, que va tornar a la pista recuperant una bona renda que es va anar incrementant, fins als 9 gols, coincidint amb el final del partit.

HANDBOL AMPOSTA, 26 (13)
HAPO JOVENTUT MATARÓ, 35 (17)

FH Sant Vicenç: Larrañaga i Esther López, Feixas (1), Almansa (1), Ferrés (3), Aida Fernández, Parra (4), Estrada, Cabetas (4), Lanceta (4), Moles, Spurk (1), Laura Rodríguez (4), Alma Pérez (3).
CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (3), Haro, Rieres (1), Juncosa (4), Pujol, Domingo (1), Núria Ventura, Pagà (5), Sáez, Tortajada (6), Maria Ventura (3), Gasca (1)
Àrbitres: Eric Zambrano i Lluís Plaza. Van excloure les locals, Ferrés i Moles i les visitants, Haro, Pagà (3) (55) i Gasca.
Parcials: 2-0 (5′), 6-2 (10′), 8-3 (15′), 9-7 (20′), 12-8 (25′), 13-11 (descans), 14-12 (35′), 17-15 (40′), 19-18 (45′), 21-21 (50′), 23-23 (55′), 25-24 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la quarta jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: