IniciHandbolL’Handbol Ascó acusa la falta d'efectius a Sant Boi (26-22)

L’Handbol Ascó acusa la falta d’efectius a Sant Boi (26-22)

Des de l’inici del partit l’equip asconenc va controlar el ritme de joc i gran part del primer temps va anar per davant al marcador. Tot i que els últims minuts d’aquesta primera part l’equip local va retallar distàncies, arribant al descans amb una mínima renda del CH Ascó (11-12), que ha via arribat a tenir una diferència favorable de tres gols.

A la segona part, el Sant Boi va pujar una mica la intensitat respecte el primer temps, niciant amb un parcial 5-1 els primers 5 minuts. La resta de partit les asconenques van continuar amb la bona dinàmica de la primera part, però els escassos canvis disponibles, tan sols un de jugadora de camp i la portera, van fer que la fatiga fos un factor decisiu en quant al desenllaç del partit, ja que l’equip asconenc va acusar l’esforç realitzat.

El CH Ascó finalitza el 2022 a la Lliga Catalana en la sèptima posició amb tres punts, i després de festes nadalenques tornarà  a la competició rebent al Finestrelles d’Esplugues.

AKIMOTO HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI, 26 (11)
CLUB HANDBOL ASCÓ, 22 (12)

Akimoto Handbol Cooperativa Sant Boi: Thais González, Laia Bermúdez (1), Nora Muñoz (3), Sandra Hoste (2), Marta Arriaza (2), Miriam Salmerón (2), Paula Recio (2), Mireia Morilla, Judit Pérez (1), Maria Grau (2), Berta Cordobés (2), Aroa Cassu (2), Carlota Galván (1), Aida Garcia, Ariadna Ruart (6).
Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (9), Tania Marcos (1), Xènia Treig, Carla Martínez (7), Júlia Navarro, Rosa Guiu, Blanca Demattey (5), Irina Gómez

Àrbitres: Èric Zambrano Zapata i Lluis Plaza Chacón, van excloure a les locals Sandra Hoste i Carlota Galván, i les visistants Júlia Ripodas i Xània Treig.

Parcials: 2-1 (5′), 4-5 (10′), 4-7 (15′), 6-8 (20′), 9-12 (25′), 11-12 (descans), 15-13 (35′), 18-15 (40′), 20-15 (45′), 22-17 (50′), 25-20 (55′), 26-22 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la dotzena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: