IniciHandbolL’Handbol Ascó acusa les baixes a la segona part

L’Handbol Ascó acusa les baixes a la segona part

Des de l’inici del partit, l’equip de Granollers va començar amb una bona dinàmica, per distanciar-se en el marcador, tot i que les local, van trobar molt bones solucions amb laposició de pivot i van seguir bons procediments en atac. No va ser suficient, i al descans les visitants van marxar als vestidors amb una renda de 5 gols (15-20).

A la segona part, els escassos canvis de que disposava Joel Bel  (una jugadora de camp i una portera), van provocar que la fatiga fos un factor important en el desenllaç del partit, juntament amb la coincidencia de dos exclusions, van proipiciar l’aventatge visitant al segon temps.

En la quinta jornada el conjunt riberenc, jugarà al Pavelló Municipal Els Quatre Hereus, amb el CH Sant Esteve de Palautordera, que ocupa la quinta posició amb 9 punts més que el CH Ascó.

HANDBOL ASCÓ, 33 (15)
KH-7 BM GRANOLLERS AT., 40 (20)

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Rípodas (13), Tània Marcos (1), Xènia Treig (2), Carla Martínez (4), Marina Calvo (4), Marta Abella (4), Rosa Guiu (5), Irina Gómez.

KH-7 BM Granollers Atlètic: Judit Solanelles, Ainas Méndez (5), Júia Sau (3), Júlia Bruach (4), Anna Savall (5), Sandra Bautista, Maria Alarcón (1), Cristina Gontan, Ana Estrada (3), Claudia Ruiz (4), Carlota Martinez (3), Laia Domingo (4), María Dominguez (2), Anna Zarzuela (1).

Àrbitres: Waseem Hussain Akhtar i Javier Gómez López, van excloure a les locals Xènia Treig i Marina Calvo, i les visitants María Alarcón i Cristina Gontan.

Parcials: 3-6 (5′); 5-9 (10′); 6-11 (15′); 10-13 (20′); 11-16 (25′); 15-20 (descans); 17-23 (35′); 19-28 (40′); 23-30 (45′); 25-33 (50′); 28-36 (55′); 33-40 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la quarta jornada de la lliga de descens, clicant a la imatge inferior: