IniciHandbolL'Handbol Ascó no pot puntuar en les dos jornades disputades

L’Handbol Ascó no pot puntuar en les dos jornades disputades

Es complica l’objectiu de mantenir la categoria per al CH Ascó a la Lliga Catalana, després de la derrota en les dos jornades disputades en la fase de permanència, que va arribar al final de la seua primera volta.

En la quinta jornada l’equip asconencs va perdre per 32-25 a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera, tot i els 11 gols marcats per Júlia Rípodas, en un partit que va començar dominant i portant la iniciativa en el joc. Al descans es va arribar amb una renda de dos gols (10-12), per a l’equip dirigit per Joel Bel, avantatge que va mantenir a l’inici de la segona part, però les locals van aprofitar el major nombre d’efectius per fer més rotacions, davant un equip riberenc amb només dos jugadores de recanvi a la banqueta. Van aguantar fins a l’empat a 17 als 10 minuts del segon període. A partir d’este moment, el Sant Esteve amb parcial 2-4 en els següents cinc minuts, es va posar per davant en el marcador, i a poc a poc, va anar incrementant la diferència, sobretot en els últims 10 minuts, quan ja les jugadores del club asconenc van acusar l’esforç.

El passat dimarts van jugar a la pista del FH Sant Vicenç B, amb només una jugadora per efectuar canvis. El partit corresponia a la primera jornada, que no es va disputar per problemes en l’enllumenat del pavelló del Sant Vicenç.

L’equip local va ser superior des de l’inici, i les diferències es van incrementar per arribar al descans amb 16-10. A la segona part va augmentar la renda fins al contundent resultat final de 33-16.

La pròxima jornada comença la segona volta i els dos equips es tornaran a veure les cares, en aquesta ocasió al pavelló d’Ascó dissabte a les 18:30 hores.

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení després de la jornada de recuperació de la lliga de descens, clicant a la imatge inferior: