IniciHandbolL'Handbol Ascó reacciona a la segona part i supera amb autoritat al...

L’Handbol Ascó reacciona a la segona part i supera amb autoritat al segon classificat

L’Handbol Ascó es va recuperar de l’ensopegada patida en l’anterior jornada davant el Ribes, i amb una excel·lent segona part, va reaccionar per superar al Sant Vicenç B, que tot i la derrota encara conserva el segon lloc de la taula classificatòria, de la fase final al titol de la Lliga Catalana.

El partit va començar amb molta igualtat i després de l’empat a tres gols, les visitants van portar la iniciativa, encara que sempre amb mínimes avantatges favorables, fins que a mitjant del primer temps l’Ascó va capgirar el marcador fins a arribar al descans amb tot per decidir (16-15).

La igualtat es va mantenir a l’inici de la segona meitat, però a partir del minut 10, i en els pròxims 15, l’equip dirigit per Pau Lanceta, va superar al seu rival, aconseguint un parcial de 15-8, per deixar ja pràcticament enllestit el partit.

CH ASCÓ, 38 (14)
FH SANT VICENÇ, 29 (13)

CH Ascó: Anna Rodríguez, Natàlia Caldes (3), Lucia Pasaman (2), Abril Ferré (2), Abril Pujol (6), Arantxa Bel (1), Carla Martínez (1), Henar Martínez (9), Marta Abella (5), Paula Garcia (2), Idaira Palenzuela (1), Judit Lanceta (5), Maria Ventura (1), Laia Ferré.
FH Sant Vicenç B: Martina Ribes, Marta Font (7), Amanda Biescas (2), Martina Griera (4), Candela Morella (5), María Fernández (4), Noèlia Ruiz (5), Claudia Cáceres, Ariadna López (2), Irene Freixas, Andrea Nieto, Maria Loma i Laia Sagrista.
Àrbitres: Deniel Mele González i Libertad Martínez Schilling. Van treure targetes grogues a les locals Natàlia Caldes (27:54) i a Abril Ferré (22:20).
Parcials: 3-3 (5′), 5-6 (10′), 7-9 (15′), 11-10 (20′), 12-11 (25′), 14-13 (descans), 16-15 (35′), 19-17 (40′), 25-19 (45′), 31-22 (50′), 34-25 (55′), 38-29 (final).

Podeu consultar la classificació de la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata de sènior femení, després de quatre jornades disputades, clicant a la imatge inferior: