IniciHandbolL'Handbol Ascó supera al Puertosol i és campió de grup a la...

L’Handbol Ascó supera al Puertosol i és campió de grup a la fase sector infantil femenina

L’Handbol Ascó va aconseguir una clara victòria davant el Puertosol, que li ha permès guanyar el goalaverage als altres dos rivals, després del triple empat, que s’ha produït al grup I del sector H, del Campionat d’Espanya infantil femení que es disputa a Màlaga, que tindrà la fase final del 31 de maig al 4 de juny.

En la primera jornada el Puertosol es va imposar per 16-13 al Kukullaga Etxebarri, i en la segona el conjunt basc, va superar per 18-22 a l’equip asconenc dirigit per Marc Strino, que en la tercera jornada, necessitava una contundent victòria, per comptabilitzar un triple empat a la classificació i finalitzar, en primer lloc, per un millor coeficient en atac. El triomf per 28-19, davant el conjunt andalús, ha dixat a l’Handbol Ascó, amb un coeficient favorable de sis gols, per un del Kukullaga i menys 6 del Puertosol.

Les jugadores riberenques van portar la iniciativa des del principi del partit, i les diferències van anar creixent, fins a arribar al descans amb una important renda de 9 gols (10-19). La segona part va ser més igualada, i l’Handbol Ascó va saber gestionar la bona avantatge, per aconseguir el triomf que li ha permés ser primer de grup. Van jugar per parte de l’Handbol Ascó: Silvia Farnós, Bruna Mirabal (3), Marwa Chellay (1), Emma Navarro, Razan Mahdjoub, Jana Lomeña (3), Leire Álvarez (1), Ivet Mercadé, Berta Lomeña (1), Ariadna Pujol (8), Blau Jordà (11), Elvira Iurieti.

Aquest diumenge a les 12 hores, s’enfrontaran al Carretillas Mayor BM Palencia, campió del grup II, al Pabellón Antiguo de Carrenque.