IniciHandbolL'Handbol Club Ampolla guanya amb solvència a la pista del Vendrell i...

L’Handbol Club Ampolla guanya amb solvència a la pista del Vendrell i segueix invicte i líder en solitari

L’Handbol Club Ampolla continua amb la seua ratxa triomfal en la seua estrena en la competició, i després de la victòria de forma contundent a la pista del CEH Vendrell, segueix invicte i com a líder en solitari amb 10 punts, al grup C de Segona Catalana, havent guanyat els cinc disputats, seguit del HC Gavà B, amb 8’.

En el duel disputat a Vendrell, les locals no van tindre opció en cap moment, tot i les baixes que presentava el conjunt del Baix Ebre. Primers 20 minuts de tanteig on les visitants van mantenir una lleugera iniciativa al marcador. A partir del minut 20, van aconseguir un parcial de 3 a 9, en els últims 10 minuts, arribant al descans amb el resultat d’11 a 18.

A la segona part es van trobar amb un Vendrell sense idees, amb moltes pilotes perdudes, i fins i tot amb 12 recuperacions per part de la defensa del conjunt de l’Ampolla, anotant 9 gols al contraatac, destacant. les extrems, rapidissimes i efectives, Cristina Tortajada (11 gols) i Emma Vicente (8 gols).

Finalment, victòria treballada amb 15 gols de diferència (18 a 33), on Javier Garcia va poder donar minuts a totes les jugadores, que van respondre disputant un gran partit, destacant a les més joves de l’equip Mar Mauri i Mònica Martí. Cal esperar la ràpida recuperació a Gemma Polo i Sandra Pallarés i que la lesió de Judit Tortajada no siga res greu.

La pròxima jornada rebran a la seua pista el dissabte a les 18:00 hores al CH Vilanova i la Geltru, equip que fins ara ha sumat dos punts.

CEH VENDRELL 18
HC AMPOLLA. 33

HC Ampolla: Ana B. López i Lluisa Hierro, porteres, Lidia Zaragoza (1), Andrea Haro (5), Cristina Tortajada (11), Júlia Calduch (2), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (2), Mar Mauri, Andrea Garcia (3), Emma Vicente (8), Mònica Martí i Patri Cao (1).