IniciHandbolL’Handbol Club Perelló supera a un rival directe en la lluita per...

L’Handbol Club Perelló supera a un rival directe en la lluita per la permanència

L’Handbol Club Perelló va tornar amb la victòria del pavelló Rafa Martínez, davant el Santpedor, aprofitant l’enfrontament davant el penúltim classificat Santpedor, un rival directe i ben conegut de temporades anteriors de les perellonenques.

El partit va estar dominat sempre pel conjunt del Baix Ebre. A la primera part van aconseguir un bon avantatge de 6 gols gràcies a una bona defensa i encert a la porteria, arribant a la mitja part amb una bona renda de sis gols 10-16.

A la represa, les locals van sortir més endollades i es van arribar a aproximar a dos gols al marcador. Sobre el minut 44, una targeta roja a una jugadora del Santpedor va desestabilitzar l’equip local, cosa que, unit a una bona defensa i les va permetre a Perelló tornar a recuperar l’avantatge, arribant al final 22-30.

Dos punts d’or per a l’equip perellonenc en dinàmica positiva, esperant el repte de la pròxima jornada, on rebran diumenge a les 17:30 hores al PBH Montmeló Blau Darmax, actualment en segon lloc a la competició.

HANDBOL SANTPEDOR, 22 (11)
HANDBOL CLUB PERELLÓ, 30 (11)

Handbol Club Perelló: Eva Cervera, Júlia Tort,  Montse Forner, Cinta Durán, Núria Pérez, Emma Oliva, Núria Casacuberta, Montserrat Moliné, Núria Rebull, Mar Martí, Paula Piñol, Georgina Teruel, Martina Mauri.

Podeu veure la classificació de la vint-i-dosena jornada de la primera divisió catalana de sènior femení, clicant a la imatge inferior: