IniciHandbolL'Handbol Perelló cau per la mínima, però manté opcions de victòria fins...

L’Handbol Perelló cau per la mínima, però manté opcions de victòria fins als darrers instants

Mínima derrota de l’Handbol Perelló a la pista del Grup Procer CH Cerdanyola del Vallés, en un partit molt igualat.

La primera part va ser favorable de les perellonenques, arribant a la mitja part 11-14. A la represa, les locals han contraatacat i han aconseguit ràpid l’empat. La resta de segona part va ser molt igualada i no es va decidir fins els darrers instants, amb un resultat de 23-22 per a les locals.

GRUP PROCER CH CERDANYOLA, 23
HC PERELLÓ, 22

Grup Procer CH Cerdanyola: Anna Casas, Jana Clopes, Marta Jiménez, Pilar Serra, Alison Acosta, Alaitz López, Ariadna Ortega, Irati Martin, Laura Fabres, Silvia Peribañez, Maria Roca, Gisela Portillo, Alba González, Verònica Requena.

HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Ester Casanova, Montserrat Moliné, Ariadna Andreu, Núria Rebull, Laura Subirats, Idoia Clemente.

Àrbitre: Alícia Fernández Carrique. Va excloure a les visitants Montserrat Moliné i Núra Rebull.

Podeu veure la classificació de la fase de descens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la primera jornada, clicant a la imatge inferior: