IniciHandbolL'Handbol Perelló certifica la continuïtat a la categoria

L’Handbol Perelló certifica la continuïtat a la categoria

El passat dissabte es va jugar el partit de tornada entre l’HC Perelló i el Banyoles, dintre de la competició de fase de permanència (els tres últims equips – d’un total de vuit – són els que baixaran de categoria). Tot i que a la classificació les perellonenques van bastant més amunt que les banyolines, l’encontre va ser bastant disputat.

L’Handbol Perelló es va avançar de pressa al marcador. Encara que l’efectivitat a porteria contrària no era del tot positiva, el treball en defensa ho compensava. El matx va arribar a la mitja part 11-16.

A la segona part, les locals es van aproximar al marcador, posant-se a només dos gols de distància, però uns deu minuts abans d’acabar el partit les perellonenques van reaccionar amb un bon cop d’efecte i van tornar a dominar el joc, arribant al final 22-28, que assegura a l’Handbol Club Perelló la permanència matemàtica a la categoria. En la propera jornada rebran al pavelló poliesportiu perellonenc a la UE Sarrià.

HANDBOL BANYOLES, 22 (11)
HANDBOL CLUB PERELLÓ, 28 (20)

Handbol Banyoles: Bet Oliveras, Afra Vázquez, Anna Cáliz, Paula Fernández, Sara Fen, Lara Jurado, Ana Franco, Fatou Helena Badji, Flora Verdaguer, Estela Pascual, Ana Lechuga, Irma González.

Handbol Perelló: Eva Cervera, Idoia Clemente, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Ester Casanova, Montserrat Moliné,  Núria Rebull, Laura Subirats, Georgina Teruel.

Àrbitre: Carlos Luque Cabrejas, va excloure a les locals Bet Oliveras, Afra Vázquez, Lara Jurado (2), Ana Franco (2), i les visitants Idoia Clemente (2), Neus Casanova (2), Emma Oliva i Montserrat Moliné.

Podeu veure la classificació de la fase de descens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la sisena jornada, clicant a la imatge inferior: