IniciHandbolL'HC Ampolla encaixa la primera derrota de la temporada a la pista...

L’HC Ampolla encaixa la primera derrota de la temporada a la pista del Gavà B

Últim partit de la primera volta de la primera fase al Grup C de Segona Catalana, corresponent a la novena jornada, que després d’una ratxa de vuit triomfs consecutius, ha suposat la primera derrota de la temporada per a l’Handbol Ampolla.

Fort correctiu a més, el que es van emportar de Gavà, en un partit lluitat fins al final, però amb les de Gavà més ficades en el partit i superant a les rivals en totes les facetes, tant en atac com en defensa.

A la primera part, a l’Handbol Ampolla no li va sortir res dels plantejaments, moltes pilotes perdudes, propiciades per la bona defensa de l’equip rival i poca intensitat en defensa, feien que les sortides al contraatac les sorprenguessen contínuament, fent un parcial de 12 a 5 els últims 18 minuts de la primera part, que feia que arribessen al descans amb 8 gols de diferència, 17 a 9.

A la segona part l’Handbol Ampolla va sortir més intens en defensa, no perdent tantes pilotes i més encert de cara a porteria. Semblava que podien canviar la dinàmica del joc, i aproximar-se al marcador, però una defensa molt intensa, al costat de la bona actuació de la portera rival i la permissivitat de l’àrbitre, en algunes jugades, van fer que no sigues possible la remuntada, i els últims 5 minuts es deixassen anar un poc, i d’estar amb una diferència de 5 gols, van passar a una de 10, que va propiciar un resultat final sigues massa voluminós pel que és va veure a la pista, al final 32 a 22, i toc d’atenció que no serà gens fàcil a partir d’ara la segona volta.

HANDBOL GAVÀ ‘B’, 32

HC AMPOLLA, 22

Handbol Gavà ‘B’: Laura, Naila, Carlota, Maria, Marina, Francesca, Paula, Mar, Andrea, Cláudia, Ariadne, Lucía, Carla, Judith, Xénia, Nicole, Esther, Serra, Helena.

HC Ampolla: Ana Belén López (2 parades), Lluisa Hierro (5 parades); Andrea Haro (5), Yaiza Ferré (5), Julia Calduch, Olimpia Colomines, Aina Zaragoza, Gemma Polo (2), Andrea Garcia (7), Emma Vicente (3), Patricia Cao (1).

Àrbitre, Srta. Cláudia Marrugat Badia.

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la 2a catalana femenina en la seua primera fase al (grup C), en finalitzar la primera volta del campionat: