IniciPoliesportiuHoquei PatinsL'Hoquei Amposta ho té a tocar però se li escapa el partit...

L’Hoquei Amposta ho té a tocar però se li escapa el partit a darrera hora

Van donar molta rèplica els deixebles de l’Hoquei Patí Amposta i van mantenir opcions de victòria gairebé tot el partit, però finalment no van poder superar al CE Vendrell, un equip jove, amb jugadors de qualitat, que van imposar un joc molt intens durant tota la confrontació.

Els locals van inaugurar el marcador amb un gol de Pau Esquerré, i durant la primera part, l’equip ampostí és a avançar fins a tres vegades, posteriorment amb gols de Robert Carles, però sempre trobant la rèplica del seu rival. Després d’una atractiva primera part, es va arribar al descans amb empat a tres.

A la segona part es va avançar el Vendrell, empatant Pau Esquerré, però els visitants amb un fort ritme de joc, van obtenir una renda de dos gols, col·locant el 4-5 al marcador. No es va resignar l’equip ampostí, i Pau Estudillo va reduir diferències. Amb els locals bolcats en busca de l’empat, va arribar el sèptim gol vendrellenc a un minut per al final, que va representar la sentència.

El dissabte a les 19:30 l’equip ampostí disputarà la catorzena i última jornada de la primera fase a la pista del CP Calafell, cuer del grup, en un partit entre dos equips que hauran de disputar la segona fase de la permanència a Segona Catalana.

CHP AMPOSTA, 5
CE VENDRELL, 7

CHP Amposta: Pau Fernández i Marc Bayo, Pau Esquerré (2), Robert Carles (2), Ferran Pons, Adrià Labèrnia, Josep Pons, Joan Esquerré, Pau Estudillo (1).

CE Vendrell: Ferran Miravent, i Franacesc AsnarMarc Lambea, Arnau Gimeno (2), Martí Portela, Cels Portela (2), Ferran González, Pau Llorens, Jon Borrego (3), Magi Prats,

Àrbitre: Josep León Ruiz, targeta blava als locals Joan Esquerré i Pau Estudillo a Joan Borrego i Magi Prats.