IniciEsportsL’ICS Terres de l’Ebre celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

L’ICS Terres de l’Ebre celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Un any més l’ICS Terres de l’Ebre s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, per a promocionar la salut i el benestar a través de l’activitat física, coorganitzat, amb altres entitats, diferents activitats arreu del territori.

Ho ha fet gràcies a la participació dels diversos membres dels equips d’atenció primària d’infermeria, medicina, dietètica i nutrició, benestar emocional, etc.

Caminada a Amposta. Foto: Cedida

Hi ha hagut caminades populars a Gandesa, la Ràpita, Móra d’Ebre, Móra la Nova, La Palma d’Ebre, Amposta, l’Ametlla de Mar i Santa Bàrbara. Al costat del CAP de Roquetes s’ha creat amb un circuit d’activitat física i al CAP del Temple una sessió d’estiraments.

Activitat a l’Ametla de Mar. Foto: Cedida

A més a més, ja s’han començat a fer diferents xerrades i tallers gratuïts adreçats a la població per transmetre els beneficis de l’activitat física en general, també sobre l’estat d’ànim i la gestió de les emocions, la seva relació amb el seguiment de l’alimentació saludable i la nutrició esportiva. Aquestes activitats tenen lloc als CAPs, instituts, col·legis, associacions, ajuntaments, llar de jubilats i residències, entre altres, i tindran continuïtat al llarg de tot el mes d’abril perquè la campanya pugui arribar a més persones.

Caminada a la Palma d’Ebre. Foto: Cedida

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) fa molts anys que reconeix la pràctica d’activitat física diària com a font de salut, benestar i prevenció de malalties.

Xerrada esportiva a l’Ametlla de Mar. Foto: Cedida
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 62

Últimes notícies