IniciPoliesportiuLlagutL’Idecé organitza una nova edició de la Baixada Vogant per l’Ebre

L’Idecé organitza una nova edició de la Baixada Vogant per l’Ebre

Esport, aventura, natura i festa sòn els principals ingredients que es combinen, en una nova edició, serà ja la dècima, de Baixada Vogant per l’Ebre, que organitza l’Idecé.  

El principal objectiu d’esta activitat prevista per al proper 30 de juny es la promoció de la navegació sense motor pel riu Ebre. El recorregut serà de 15 quilòmetres, i tres hores de durada aproximadament entre Tortosa i Amposta.

A les 8.30 hores s’entregaran les acreditacions al Port Fluvial d’Amposta, per a sortir a continuació en autobusos en direcció a Tortosa. A les 9.30 s’assignaran les piragües, amb avituallament a les 10.00 i sortida a les 10.15. Als voltants de les 13.00 està prevista l’arribada a Amposta.

El descens permetrà contemplar la bellesa del bosc de ribera i de les aus aquàtiqes que el poblen, i els participants s’acostaran a l’illa dels Bous, navegant per racons tranquils, que els permetran gaudir de la natura amb molta relaxació.

Les inscripcions es poden fer fins al 26 de juny o fins a esgotar la disponibilitat de piragües. El preu és de 5 euros, i inclou l’assegurança d’accident, esmorzar al punt de sortida, avituallament durant el recorregut, vehicles de suport terrestres, aquàtics i ambulància i servei d’autobús des d’Amposta fins a Tortosa. També s’habilitaran aparcaments per a cotxes particulars als voltants del Port Fluvial. L’edat mínima per a poder participar-hi és de 8 anys, i lògicament és obligatori saber nedar, dur posada l’armilla salvavides mentre dura el descens i tindre cura de l’entorn natural en el qual es desenvoluparà l’activitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 54

Últimes notícies