IniciPoliesportiuAtletismeLlorenç Sales bronze en la prova dels 800 metres d'atletisme

Llorenç Sales bronze en la prova dels 800 metres d’atletisme

Llorenç Sales, va tenir una important aportació a la victòria de la selecció catalana, en el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques, disputat a la pista d’atletisme de l’Estadi Larrabide de Pamplona, amb la participació de 16 equips.

El combinat català va revalidar el títol estatal, amb una amplia avantatge sobre els seus contrincants. La selecció de Madrid va ser segona i la de Castella i Lleó tercera.

A la prova dels 800 metres, Llorenç Sales, que partia entre els favorits, en sortir amb la tercera millor marca entre els participants, va complir amb els pronòstics i es va endur la medalla de bronze, amb un registre de 1:44:77, millorant la seva millor marca de la temporada en 23 dècimes de segon, protagonitzant un espectacular i emocionant final, amb Mariano Garcia (Múrcia), que es va endur la medalla d’or, amb 1:47:43, i de Pablo Sánchez-Valladares Garcia ( Madrid), 1:47:47. L’atleta de la Galera a les files de la UA Montsià, es va quedar a trenta dècimes de la segona posició i trenta-quatre de la primera.