IniciAtletismeRunning SèriesLlorenç Sales es va imposar a la Cursa Urbana de la Galera

Llorenç Sales es va imposar a la Cursa Urbana de la Galera

Llorenç Sales va fer bons els pronòstics i es va imposar en la dotzena edició de la Cursa Urbana de La Galera, desena i penúltima cita del calendari de la Running Sèries Terres de l’Ebre, organitzada per La Roca Miloca, amb participació d’un centenar d’atletes.

L’atleta internacional, medalla de bronze en els 1.500 metres dels últims Campionats d’Espanya a l’aire lliure, va dominar en la prova de la seua població natal, entrant en primera posició a la meta, cobrint els 10 quilòmetres de recorregut amb un temps de 33: 18, ocupant la segona posició el jove també atleta internacional Adam Maijó de Batea, amb 33:21. La tercera plaça va ser per a Musa Sowe, 34:33, seguit del veterà Ferran de Torres, 35:17.

La primera classificada femenina va ser Sandra Vidiella, amb 43:16, que amb aquest triomf consolida el seu liderat a la classificació general. A continuació van entrar a la meta Núria Turtós, 45:20; Sandra Pellicer, 46:54, i Clàudia Giménez, 48:22.