IniciAtletismeRunning SèriesLlorenç Sales i Ruth Martí primers a la Cursa del Pont de...

Llorenç Sales i Ruth Martí primers a la Cursa del Pont de la Running Sèries

Llorenç Sales i Ruth Martí van ser els més ràpids en finalitzar el recorregut de la Cursa del Pont, segona prova puntuable per al Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre, que va comptar amb la participació de 180 atletes.

La sortida es va efectuar conjunta i escalonada dels 10 Km, 5 km i marxa caminant. L’atleta galerenc Llorenç Sales va invertir un temps de 31’29, ocupant la segona i tercera posició respectivament, Musa Sowe, 33’43” i Just Ibáñez, 34’31”; i les primeres femenines van ser l’asconenca Ruth Martí, 38’54, seguida de Clàudia Ferré, 42’26”, i Núria Duch, 43’34”. El recorregut en la modalitat de 10 quilòmetres, tenia la sortida i arribada al Parc Fluvial del Delta, situat al costat del pont Lo Passador, a Deltebre, amb els cinc primers quilòmetres pels carrers de Deltebre, arribant fins al passeig del Riu, i pel Pont passant per Sant Jaume d’Enveja. Un circuit bastant pla, amb la principal dificultat de superar el desnivell del Pont del Passador.

En la cursa de 5 quilòmetres es van imposar Alejandro Romero que va invertir un temps de 15 ’52”, i Romaine Astier, 19’54.

Des de l’organització van valorar molt positivament el nombre de corredors inscrits, destacant també la gran acollida de la cursa kids que va comptar amb més d’un centenar joves esportistes.

Els participants van rebre una bossa de fruits secs i fruita, un saquet d’arròs i avituallament líquid i sòlid a l’arribada. La tercera prova del Circuit es disputarà el pròxim 30 d’abril a Santa Bàrbara.